Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ψεύτικα όλα τα profiles με το όνομα της Παπαρίζου στο Facebook

Έλενα ΠαπαρίζουΟύτε ένα, ούτε δύο αλλά πάνω από 150 είναι τα profiles που υπάρχουν στο Facebook με το όνομα της Έλενας Παπαρίζου. Και όλα παρουσιάζονται σαν να είναι η ίδια η Έλενα.

Προσοχή! Κανένα από αυτά δεν είναι αληθινό! Ψάχνοντας το θέμα μάθαμε ότι παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά περιλαμβάνουν φωτογραφικό υλικό που δείχνει να είναι προσωπικό και άρα παραπέμπει στην ίδια την Έλενα Παπαρίζου, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν διατηρεί κανένα profile στο Facebook με το όνομά της.

Όχι φυσικά πως δεν ασχολείται με το αγαπημένο social network του κόσμου. Αντιθέτως... Είναι φανατική του Face αλλά το profile της -το πραγματικό και υπαρκτό- δεν έχει ανοιχτεί με το όνομά τη, αλλά με ψευδώνυμο.




Έλενα ΠαπαρίζουΜπαίνει καθημερινά, παίζει φανατικά farmville και μέσω αυτού έχει έρθει κοντά με όλα τα ξαδέρφια της αλλά και τους παλιούς συμμαθητές της από το Γκέτεμποργκ. Επίσημη σελίδα της στο facebook είναι φυσικά μόνο το Elena Paparizou Official Page το οποίο ενημερώνει καθημερινά για τις κινήσεις της και τα σχέδιά της.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που έχουν κάνει add την Έλενα Παπαρίζου και πιστεύετε ότι μιλάτε με την ίδια, προσέξτε. Δεν είναι η ίδια.
Πηγη:gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: