Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Oil-free


Τα λιπαρά µαλλιά, πρόβληµα ίσως των περισσότερων γυναικών, χρειάζονται εξειδικευµένη περιποίηση και συστηµατική φροντίδα. Μην αγχώνεστε όµως, υπάρχει λύση.

Κάντε τα σωστά βήµατα
1. Λούζετε συχνά τα µαλλιά σας. Αν έχετε πρόβληµα λιπαρότητας, µπορείτε να λούζεστε σε καθηµερινή βάση µε ένα σαµπουάν µε ήπια καθαριστική και σµηγµατορρυθµιστική δράση. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα αλκαλικό σαµπουάν µε pH µεγαλύτερο από 6.7.
2. Ξεπλένετε πολύ καλά µε χλιαρό νερό. Όποιο σαµπουάν και να χρησιµοποιήσετε φροντίστε να ξεπλένετε καλά τα µαλλιά σας µε άφθονο νερό, καθώς τα υπολείµµατα σαµπουάν συµβάλλουν στην έκκριση σµήγµατος στο τριχωτό της κεφαλής.
3. Αποφύγετε τη χρήση κοντίσιονερ µε παχύρρευστη σύνθεση και προτιµήστε ένα leave-in conditioner σε µορφή σπρέι. Χρησιµοποιήστε το στις άκρες για να διευκολύνετε το βούρτσισµα.

Extra tips
• Λίγη ποσότητα ταλκ στις ρίζες βοηθά στην απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας. Τινάξτε τα µαλλιά σας για να φύγουν τα υπολείµµατα ταλκ.
• Προτιµήστε ένα σαµπουάν πλούσιο σε βιταµίνη A η οποία αποτρέπει την εµφάνιση λιπαρότητας.
• Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές οι οποίες εντείνουν το πρόβληµα σε πρόσωπο, σώµα και µαλλιά.

Τα φυτικά συστατικά που καταπολεµούν τη λιπαρότητα είναι κυρίως το δεντρολίβανο, η τσουκνίδα, το εκχύλισµα ελαιόλαδου και το πράσινο τσάι. Αναζητήστε τα σε σαµπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης µαλλιών.




πηγη:myword
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: