Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η JLo θέλει να συνεργαστεί με τον Johnny Depp

Jennifer LopezΕίναι η πιο επιτυχημένη Λατίνα στον κόσμο και από τις πιο πλούσιες σταρ εν γένει. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, η Jennifer Lopez δηλώνει πως δεν έχει πετύχει ακόμη όλους τους στόχους της. Ο λόγος; Η 41χρονη σταρ ονειρεύεται τη στιγμή που θα συνεργαστεί με τον Johnny Depp!

Παρότι έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο hot άντρες του Hollywood –βλ. Matthew McConaughey, George Clooney, Richard Gere- η JLo περιμένει έναν ρόλο δίπλα στον 46χρονο Depp, ακόμη κι αν αυτός απαιτούσε «θυσίες»!

Όπως δήλωσε σε βρετανικό έντυπο, «Υπήρξα πάρα πολύ τυχερή με τους ρόλους μου. Έχω συνεργαστεί με πολύ καυτούς άντρες, αλλά θέλω απεγνωσμένα τον Johnny. Θα ήταν εξωπραγματικό το να συνεργαστώ μαζί του! Θα γινόμουν μέχρι και πειρατής χωρίς δόντια και θα κάλυπτα το μάτι μου για χάρη του! Τον θέλω τόσο πολύ».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε, μετά από καιρό, για τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Ben Affleck αποδίδοντας στην φήμη την αιτία του χωρισμού τους (2004) και στο γεγονός ότι δεν προφύλαξαν την ιδιωτικότητά τους.
Πηγη:myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: