Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Εντυπωσιακό… ταξί από τον οίκο Giugiaro



Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δει κάποιο πρωτότυπο αυτοκίνητο. Αυτό που σίγουρα δεν έχουμε δει είναι ένα πρωτότυπο ταξί με διαφορετική φιλοσοφία και εκκεντρική σχεδίαση. Τη σκέψη αυτή φαίνεται πως έκαναν οι άνθρωποι του σχεδιαστικού οίκου Giugiaro και υλοποίησαν της σκέψη τους, βγάζοντας μάλιστα το συγκεκριμένο όχημα και βόλτα στους δρόμους της Ρώμης.



Ένα τέτοιο όχημα - ταξί είναι σίγουρο ότι θα δημιουργούσε ουρές για το ποιος θα το χρησιμοποιήσει


Σε λευκό χρώμα, και όπως ήταν αναμενόμενο, το concept taxi τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών που δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν να το χρησιμοποιούσουν! Το εν λόγω ταξί, που ονομάζεται Quaranta, χρησιμοποιεί πολλές σύγχρονες τεχνολογίες και συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής που θέλουν τους κατασκευαστές να παρουσιάζουν φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα. Το Quaranta φέρει ηλιακούς συλλέκτες και έχει ένα υβριδικό κινητήρα που προέρχεται από την Toyota. Εκεί που εντυπωσιάζει είναι στις επιδόσεις, με το γνωστό 0-100 να επιτυγχάνεται σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα.

Περισσότερα λόγια είναι περιττά, αφού οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Πόσο, δε, αν έχεις την ευτυχία να πετύχεις και ένα τέτοιο ταξί μπροστά σου!




πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: