Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Νικολέττα Καρρά: "Το σέξ δεν μπορώ να το δω μόνο του"

Νικολέττα Καρρά
Δεν της αρέσει η ιδέα να είναι το τρίτο πρόσωπο...Είναι άνθρωπος των άκρων και δεν έχει κάνει ποτέ one night stand γιατί όπως λέει το σέξ δεν μπορεί να το δεί μόνο του. "Το βλέπω μέσα απο ενα ευρύτερο συναισθηματικό πλαίσιο" επισημαίνει η Νικολέττα Καρρά. "Για μένα είναι απαγορευμένο να μπλέξω μ' εναν άνθρωπο που έχει οποιαδήποτε σχέση, είτε παντρεμένος, είτε αρραβωνιασμένος, είτε με σχέση.

Αυτοί οι άντρες για μένα είναι σαν να μην υπάρχουν, οχι γιατί το παίζω ηθικοπλαστική αλλά δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία, να είμαι δηλαδή το τρίτο πρόσωπο. Δεν θα άφηνα ποτέ τον εαυτό μου να ερωτευτεί έναν τέτοιο άντρα" αναφέρει στην συνέντευξη της στο περιοδικό "Glam".

H Nικολέττα Καρρά δεν διστάζει να πεί πως έχει πέσει στα "πατώματα" για εναν άντρα. "Εχω κάνει πολλά ακραία πράγματα για εναν άντρα, εχω πάθει ανορεξία, δεν έτρωγα τίποτα, αυπνίες και τέτοια. Είμαι άνθρωπος των άκρων σε ο,τι αφορά τα αισθηματικά μου.

Ο,τι κάνω το κάνω πολύ, αγαπάω πολύ είτε μια φίλη μου, είτε εναν άντρα. Ομως και απογοητεύομαι πολύ. Ολα μου τα συναισθήματα έχουν ένταση. Στις πράξεις δεν είμαι υπερβολική, στα συναισθήματα όμως είμαι".
Πηγη:gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: