Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Βάλε χρώμα στη ζωή σου!



Τώρα που ο καιρός είναι πιο ζεστός και είμαστε ένα βήμα πριν από το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου και γενικά στη ζωή σου. Προτίμησε τα έντονα χρώματα για κάθε σου εμφάνιση, είτε πρωινή είτε βραδινή, και θα αμέσως θα δεις ότι δεν θα φτιάξει μόνο το στυλ σου αλλά και η διάθεσή σου.



Λευκές νύχτες: στον αντίποδα του κλασικού μαύρου, το λευκό είναι ιδανικό για ζεστές καλοκαιρινές βραδιές. Το χρώμα της αθωότητας σου ταιριάζει άψογα, όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σου, ενώ είναι το χρώμα που θα λατρέψεις αυτή τη σεζόν από φορέματα μέχρι μπαντάνες.



Κοραλλί: γλυκό και ταυτόχρονα πολύ trendy, θα δυσκολευτείς να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε παντελόνια, φουστάκια, φορέματα και τοπάκια.



Ανοιχτό μοβ: το απόλυτο χρώμα που σε μεταμορφώνει στην απόλυτη ντίβα. Το φωτεινό μοβ είναι εδώ, για να ταράξει τα καλοκαιρινά νερά σου. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις, όταν φορέσεις το μοβ φορεματάκι σου, φρόντισε να είναι «χαλαρό» το υπόλοιπο σύνολο, γιατί το μοβ από μόνο του είναι ένα πολύ εντυπωσιακό χρώμα.



Πράσινο: συνδύασε το αγαπημένο σου μοβ με πράσινο και έχεις έτοιμο τον πιο hot συνδυασμό της σεζόν! Το ανοιχτό πράσινο είναι πολύ ζωντανό και νεανικό και τραβάει όλα τα βλέμματα χωρίς καθόλου κόπο.



Μικρό μαύρο φόρεμα, τέλος: οκ μπορεί ως τώρα το μικρό μαύρο φόρεμα σου να είχε γίνει δεύτερο δέρμα σου, όμως τώρα πρέπει να καταλάβεις ότι στη ντουλάπα σου δεν υπάρχει χώρος ούτε για αυτό! Δεν είπαμε να απαρνηθείς το κομμάτι που σε έβγαλε ασπροπρόσωπη ένα δύσκολο χειμώνα, απλώς τη θέση του Little Black Dress σου μπορεί να πάρει κάλλιστα ένα τιρκουάζ ή λαδί φορεματάκι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το καλοκαίρι και θα σε συνοδεύει από την παραλία μέχρι το ποτό! Συνδύασε το φορεματάκι σου με ένα ζευγάρι πορτοκαλί σανδάλια και κάνε statement εμφάνιση σε χρόνο dt!





Αξεσουάρ με χρώμα: η τσάντα φάκελος ποτέ ξανά δεν έπαιζε τόσο ρόλο για το στυλ σου, όσο τώρα. Τα αξεσουάρ κάθε καλοκαίρι είναι αυτά που σε βάζουν στο επίκεντρο του στυλ.

Τα must have πολύχρωμα αξεσουάρ: ξύλινα βραχιολάκια, φουλάρια, κολιέ, κάθε λογής κρεμαστό σκουλαρικάκι σε μετατρέπει από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε diva χωρίς κόπο.



Το φουλάρι: μπορεί να είναι όποιο χρώμα σου αρέσει - με έμφαση στα έντονα, «χαρούμενα» χρώματα- αρκεί να είναι τυλιγμένο είτε γύρω από το λαιμουδάκι σου είτε σαν μπαντάνα στο κεφάλι σου.

Ασημένια αξεσουάρ: αν μέχρι τώρα πίστευες ότι τα ασημένια αξεσουάρ είναι μόνο για το χειμώνα, αυτή τη σεζόν ετοιμάσου να αναθεωρήσεις! Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων τα εντυπωσιακά χρυσά αξεσουάρ που σε κέρδισαν πέρυσι! Απλώς φέτος, το ασήμι είναι must σε εντυπωσιακά βραχιόλια, υπερμεγέθη κολιέ και statement σκουλαρίκια! Δεν μπορεί, ψάξε στην κοσμηματοθήκη σου και όλο και κάποιο εντυπωσιακό αξεσουάρ θα έχεις!



πηγη:zougla
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: