Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Δηλώσεις Καρτοκινητών | 8,000,000 αριθμοί χωρίς ταυτότητα

 8,000,000 αριθμοί χωρίς ταυτότηταΕνώ απομένουν λιγότερες από 100 μέρες για την λήξη της προθεσμίας της ταυτοποίησης των αριθμών για τα καρτοκινητά, 8,0000,000 αριθμοί παραμένουν αδήλωτοι!

Μέχρι τώρα, έχει ταυτοποιηθεί συνολικά περίπου 42%- 45% των συνδέσεων. Εκτιμάται ότι οι χρήστες (Έλληνες και αλλοδαποί) έχουν δώσει τα στοιχεία τους για περίπου 5,7 εκατ. καρτοκινητών από το σύνολο των περίπου 13,5 εκατ. Συγκεκριμένα, στα καρτοκινητά της CosmΟΤΕ ταυτοποίηση έχει γίνει σε περίπου 43%, στη Vodafone έχει ταυτοποιηθεί άνω του 40%, ενώ στη Wind ταυτοποίηση έχει γίνει περίπου στο 42%.

Οι δηλώσεις σταματούν στις 31 Ιουλίου, και υπενθυμίζεται πως όσοι αριθμοί δεν δηλωθούν, θα διακοπούν.

Όλα αυτά, μόλις λίγο καιρό μετά τον διαφημιστικό πόλεμο των εταιρειών, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το κόστος που αναλογεί για κάθε μία ταυτοποίηση ανέρχεται σε περίπου 2,5 ευρώ, ενώ το μέσο μηνιαίο έσοδο ανά πελάτη καρτοκινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται στα περίπου 7 – 8 ευρώ. Από τις περίπου 13,5 εκατ. συνδέσεις καρτοκινητών, ενεργές είναι οι 7,5 εκατ., οπότε ούτε λίγο ούτε πολύ, η ονομαστικοποίηση θα στοιχίσει τουλάχιστον 18,75 εκατ. ευρώ.

Και έρχομαι εγώ τώρα να αναρωτηθώ. Τι είναι αυτό που καίει τόσο τις εταιρείες; Οι κακόπιστοι θα σου πούνε «το φακέλωμα», οι καλόπιστοι «η βοήθεια σε ώρα ανάγκης» και οι οικονομικά δραστήριοι, «η ευκαιρία να γίνει πιο προσωπική η σχέση πελάτη-εταιρείας, και να προσπαθήσουν να τον πείσουν να βάλει συμβόλαιο». Η κρίση είναι η δική σας…
Πηγη:neolaia.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: