Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Κότσιρας- Ραλλία:Ηρθε το τέλος ;


Πολλοί στον καλλιτεχνικό χώρο μιλάνε για μεγάλη κρίση στη σχέση τους, άλλοι για προσωρινό και άλλοι για οριστικό χωρισμό. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες,το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Κότσιρας και η Ραλλία Χρηστίδου δεν είναι πια μαζί.

Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες low profile, που είναι γνωστοί για τη δουλειά τους και ποτέ δεν απασχόλησαν τα media με την προσωπική τους ζωή. Η σχέση τους μετρά τουλάχιστον τρία χρόνια, αλλά ίσως και να έκανε τον κύκλο της.

Φυσικά, κανένας -πέρα από το στενό τους περιβάλλον- δεν θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι το ζευγάρι περνάει κρίση, αφού τον περασμένο μήνα ο Γιάννης Κότσιρας είχε βρεθεί μαζί με την παρέα του στην «Ακτή Πειραιώς», το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Ραλλία Χρηστίδου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε εκεί ένα όμορφο βράδυ, κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και όσο η τραγουδίστρια ήταν επί σκηνής δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέρυσι οι δύο καλλιτέχνες μετακόμισαν στην Καλλιτεχνούπολη, σε ένα πανέμορφο σπίτι που στέγασε τον έρωτα τους. Ανθρωποι από τον στενό τους κύκλο έλεγαν ότι έχουν διαμορφώσει πολύ ωραία τον χώρο και ότι στο σαλόνι τους κυριαρχούν αντικείμενα σχετικά με τη μουσική.

Μια μεγάλη συλλογή από CDs, άνετοι καναπέδες και ζεστά χρώματα τους επέτρεπαν -όταν δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις- να μαζεύονται με φίλους και να χαλαρώνουν ακούγοντας τις αγαπημένες τους μελωδίες.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει εξαρχής να κρατήσει χαμηλούς τόνους σχετικά με την ιδιωτική του ζωή. Ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος όμως δεν έβλεπε τα φώτα της δημοσιότητας! Ποτέ δεν έκαναν κάποια δήλωση προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το παραμικρό. Αυτά, όμως, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Φαίνεται ότι τα διαφορετικά θέλω τους, οι ανάγκες τους, οι αναζητήσεις τους και ίσως η διαφωνία σε κάποια σοβαρά θέματα τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η γνωριμία του ζευγαριού τοποθετείται χρονικά μετά το τέλος του «Fame Story 2», όπου είχε πάρει μέρος η Ραλλία και είχε βγει δεύτερη.

Το ταλέντο και το ήθος της νεαρής τραγουδίστριας γοήτευσαν τον ήδη γνωστό καλλιτέχνη και έτσι συνεργάστηκαν τον χειμώνα του 2005 στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα. Μάλιστα, τότε η Ραλλία κατόρθωσε να κερδίσει γρήγορα τις εντυπώσεις. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, έδωσαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη «Heaven». Την επιμέλεια παραγωγής είχαν ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κώστας Καλημέρης.

Ο τίτλος του CD ήταν «Με το βλέμμα στην καρδιά», κάτι που μάλλον προμήνυε πολλά.Ο έρωτας, ωστόσο, δεν ήρθε αμέσως.Στην αρχή έγιναν φίλοι μέσα από τη συνεργασία τους και γνώρισαν καλύτερα ο ένας το άλλον. Το ειδύλλιο μεταξύ τους προέκυψε αργότερα...



Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: