Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Άννα Βίσση «Υπάρχει ο μύθος ότι είμαι σεξουαλικά απελευθερωμένη»

Με το Fabulous Show στο Αθηνών Αρένα να είναι κάθε βράδυ sold-out, η Άννα Βίσση μίλησε στο περιοδικό «Close Up» της Θεσσαλονίκης για τον έρωτα (που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή της), για την ηλικία της (που δεν συμβαδίζει με την εντυπωσιακή εμφάνισή της), ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σεξουαλική της συμπεριφορά.

Για τον έρωτα: «Όχι μόνο δεν μου λείπει αλλά και δεν θα χωρούσε. Είμαι τόσο γεμάτη και ευτυχισμένη που δεν θα μπορούσα να δώσω χαρά στον άλλον — εκτός κι αν ερωτευόμουν κεραυνοβόλα. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας: Τον βλέπεις και δεν μπορείς να του αντισταθείς. Δεν είμαι το άτομο που θα βρω κάποιον, έτσι για να υπάρχει στη ζωή μου. Και δεν είχα ποτέ συμβατικές σχέσεις. Μόλις κάτι άρχιζε να γίνεται σύμβαση, το έσπαγα. Μου φαινόταν, δεν μπορούσα να κρυφτώ»

Για τη σεξουαλική απελευθέρωση και το ρομαντισμό: «Με βεβαιότητα σου λέω για τον εαυτό μου ότι μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει έρωτα με άνθρωπο χωρίς να είμαι ερωτευμένη μαζί του. Ξέρω ότι κάποιοι θα το διαβάσουν και θα πουν "τι μας λέει τώρα η Βίσση;". Υπάρχει και ο μύθος για μένα, ότι είμαι σεξουαλικά απελευθερωμένη. Είμαι όντως απελευθερωμένη στο μυαλό αλλά παραμένω ερωτιάρικο πλάσμα. Και αν δεν ερωτευτώ, δεν μπορώ να συνάψω σεξουαλική σχέση. Κι επειδή ο έρωτας είναι μυστήριος και δεν έχει όρια, γι’ αυτό και είπα ότι σε αυτά τα μη όρια θα μπορούσε να χωρέσει ακόμη και μια ομοφυλοφιλική σχέση. Γνωρίζω ότι το γενικό πρόσταγμα της εποχής μας είναι η επιστροφή στα συντηρητικά ήθη, αλλά ξέρω και να διακρίνω τη διαστροφή που είναι κρυμμένη κάτω από το πετσί του καθενός. Και είναι πολύ πιο επικίνδυνο, όταν η διαστροφή κρύβεται κάτω από ένα υπερσυντηρητικό κοστούμι. Εγώ, τουλάχιστον, λέω τις αλήθειές μου».

Για την ηλικία της: «Ξέρεις ποιο πιστεύω ότι είναι το αβαντάζ μου; Η ηλικία μου! Αυτό, δηλαδή, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι μείον μου. Ακούω κακίες για την ηλικία μου... Αυτό έχουν να μου καταλογίσουν. Είναι ο ρατσισμός της εποχής μας. Αν θέλεις να πειράξεις μια γυναίκα σήμερα, μπορείς να την πεις μεγάλη. Είναι σίγουρα άδικο και σκληρό, αλλά εμένα είναι το ελιξίριό μου, καθώς με πεισμώνει και λέω "τώρα θα δείτε". Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ωριμάζοντας οι γυναίκες γίνονται καλύτερες. Δες την Τζούλια Ρόμπερτς ή τη Μέριλ Στριπ».

Τέλος, η Άννα Βίσση δήλωσε πως ένας από τους στόχους της είναι να δώσει χαρά αλλά και να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται σέξι. «Μην ξεχνάς ότι στα 50 μου, μετράω ακόμη ως γυναίκα και μπορώ να φοράω μίνι, γιατί γυμνάζομαι και προσέχω τον εαυτό μου. Και θέλω οι γυναίκες να με "δανείζονται". Να λένε "αφού μπορεί η Άννα, μπορώ και εγώ". Μια γυναίκα, εμένα δεν μπορεί να με ζηλέψει γιατί είμαι με το μέρος της» πρόσθεσε.
Πηγη:yupi



Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: