Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Πωλείται ο Παλέτα, θέλουν τον Βύντρα


Ο Ιανουάριος είναι πλέον πολύ κοντά. Και όπως είναι λογικό, στο μυαλό όλων είναι οι μεταγραφές. Το ίδιο ισχύει και στον Παναθηναϊκό που υπό προϋποθέσεις θα προχωρήσει σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ένα από τα ονόματα που είναι ψηλά στην λίστα, είναι ο Γκάμπριελ Παλέτα της Μπόκα. Φυσικά, ακόμη δεν έχει υπάρξει επαφή με τους «χεϊνέζες» για τον νεαρό αριστεροπόδαρο στόπερ. Όμως, τα μηνύματα που έρχονται από την Αργεντινή δίχως άλλο είναι ενθαρρυντικά. Ο πρόεδρος της Μπόκα, Χόρχε Αμεάλ, με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Παλέτα είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πουληθούν (μαζί και οι Μορέλ-Κάσερες) προκειμένου να μπουν χρήματα στα άδεια ταμεία της ομάδας. Κάτι που ασφαλώς διευκολύνει τον Παναθηναϊκό σε μια πιθανή πρόταση που θα καταθέσει.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις πωλήσεις, το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Λουκά Βύντρα απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι απλά φημολογούμενο. Ο πρόεδρος της ομάδας της Γένοβας, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» αποκάλυψε ότι η ομάδα του θέλει τον διεθνή έλληνα αμυντικό: «Ψάχνουμε για κεντρικό αμυντικό, είναι αλήθεια. Ο Βύντρα μας ενδιαφέρει, είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Τι θα γίνει δεν μπορώ να ξέρω. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Για τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο από μέρους μας για να σας ενημερώσω», επισήμανε ο Ενρίκο Πρετσιόζι.
(22/12 13:04)


Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: