Γιατί είναι τόσο ωφέλιμο;
Πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά: Ειδικά τα λιπαρά ψάρια (όπως ο σολομός, η σαρδέλα, το σκουμπρί) είναι γεμάτα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (DHA και EPA), τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου .
Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη: Παρέχει άπαχη πρωτεΐνη, χρειάζεται για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και την αίσθηση του κορεσμού, χωρίς να είναι βαριά.
Πηγή βιταμινών & μετάλλων: Περιέχει βιταμίνη D, βιταμίνη B12, ιώδιο, σελήνιο και άλλα θρεπτικά συστατικά.
Ελαφρύ και εύπεπτο: Γενικά, τα ψάρια είναι πιο εύκολα στην πέψη από το κόκκινο κρέας, καθιστώντας τα ιδανικά για ένα ελαφρύ γεύμα.
Πρέπει να ενταχθεί στην τροφική μας αλυσίδα, κανονικά όλο το χρόνο, μη σας πούμε κάθε εβδομάδα!
Βρήκαμε λοιπόν για εσάς μια τέλεια συνταγή για γλώσσες, που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που ακούν «ψάρι» και τρέχουν να κρυφτούν.
Εύκολη, απλή, πεντανόστιμη.
Υλικά
Εκτέλεση





0 σχόλια: