Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

H AΞΙΑ ΤΟΥ LOUIS VUITTON


Θεωρείται το πιο «πολύτιμο» luxury brand τα τελευταία 7 χρόνια.


Σύμφωνα με την παγκόσμια εταιρεία ερευνών και αναλύσεων, Millward Brown Optimor και με βάση τα οικονομικά και επενδυτικά στοιχεία της εταιρείας, αλλά και με συνεντεύξεις καταναλωτών, ο Γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton, αξίζει αυτή τη στιγμή 25,9 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο οίκος Hèrmes βρίσκεται στη δεύτερη θέση με συνολική αξία 19,1 δισεκατομμύρια δολάρια (61% παραπάνω από τα 12.1 δισεκατομμύρια δολάρια που άξιζε πέρυσι) και στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Ελβετικό watch brand, Rolex, με αξία 7.17 δισεκατομμύρια δολάρια.
Aκολουθούν οι: Chanel (6.68 δισεκ.δολ.), Gucci (6.42 δισεκ.δολ.), Prada (5.7 δισεκ.δολ.), Cartier (4.8 δισεκ.δολ.) και Burberry (4.09 δισεκ.δολ.)
«Τα αγαθά πολυτελείας φαίνεται πως είναι καλή επένδυση. Οι άνθρωποι αγοράζουν περισσότερο κλασσικά κομμάτια παρά τα trendy, επίκαιρα για μία σεζόν.», δήλωσε ο Nick Cooper, γενικός διευθυντής της Millward Brown Optimor και όπως φαίνεται από τα οικονομικά στατιστικά, έχει απόλυτο δίκαιο.



Πηγή:madamefigaro.gr


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: