Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές αύριο


Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές αύριο

Για μια ακόμη φορά χωρίς ζωντανό πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων θα είναι αύριο η ιδιωτική τηλεόραση.


Η ΕΤΙΤΑ προκύρηξε νέα απεργία για αύριο έτσι δεν θα μεταδωθούν δελτία και εκπομπές από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς των οποίων οι τεχνικοί συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 19 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 20 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

απαιτούμε:

• Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια.

• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά".

Η ΕΡΤ θα έχει κανονική ροή προγράμματος, ενώ μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΣΚΑΙ, ο οποίος "έσπασε" τις προηγούμενες απεργίες.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: