Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Μέρκελ «τρώει» την Ελλάδα


Αίσθηση προκαλεί το σημερινό καυστικό σκίτσο που δημοσιεύει η εφημερίδα Independent για την κρίση στην Ελλάδα και την στάση του Βερολίνου.


Ο σκιτσογράφος έχει τοποθετήσει την Άνγκελα Μέρκελ να φοράει στο λαιμό την ελληνική σημαία για να μην λερωθεί και να τρώει ένα σώμα – μία σαφή αλληγορία με την Ελλάδα- την ώρα που η Αθήνα καίγεται.

Η εφημερίδα κάνει μία παραλλαγή του διάσημου έργου του Ισπανού ζωγράφου Φρανσίσκο Γκόγια «Ο Κρόνος τρώει τον γιο του». Το έργο αναφέρεται στον ελληνική μύθο σύμφωνα με τον οποίο ο Τιτάνας Κρόνος έφαγε όλα τα παιδιά του μόλις γεννήθηκαν από φόβο μήπως τον εκθρονίσουν.

Το έργο του Γκόγια



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: