Το γαλλικό εστιατόριο του Mayfair «The Greenhouse» αλλάζει σεφ καθώς ο Bonnet Antonin, μετά από 6 χρόνια συνεργασίας φεύγει στις αρχές του 2012. Στη θέση του, ο Arnaud Bignon έχει διοριστεί ο νέος σεφ.
Ο Bignon πηγαίνει στο Λονδίνο από την Αθήνα όπου ήταν για τέσσερα χρόνια ως επικεφαλής σεφ στην κουζίνα της «Σπονδής» με κέρδος για το εστιατόριο δύο αστέρια Michelin.
Ο πρόεδρος Marlon Abela, σχολίασε σχετικά με την πρόσληψη λέγοντας: «Ο Arnaud Bignon είναι ένα φαινόμενο και ένας πολύ ταλαντούχος σεφ.
Είναι μια φανταστική ευκαιρία για εμάς να αναπτύξουμε την ήδη εξαιρετική μας φήμη και να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο.»
Ο Bignon σταματάει από την «Σπονδή» στις 15 Φεβρουαρίου και ξεκινάει στο Λονδίνο αρχές Μαρτίου.
Πηγη 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/



0 σχόλια: