Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γυμνή …στα 42 της!


Τι σημασία έχει η ηλικία όταν μπορείς να νιώθεις καλά με το σώμα σου; Η star της Βρετανικής μεσημεριανής εκπομπής «Loose Women», Andrea McLean, μας δείχνει το καλλίγραμμο
σώμα της και εξομολογείται ότι νιώθει να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα παρά όταν ήταν νεότερη.

Η 42χρονη μητέρα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Closer» δείχνοντας . Αρχικά, είχε λίγο άγχος, αναφέρει, αλλά η δίαιτα που έκανε της εξασφάλισε το θάρρος που έπρεπε: «όταν πόζαρα έτσι, το ένστικτό μου, μου έλεγε να είμαι πιο ντροπαλή. Αλλά δε θα έχω και άλλες ευκαιρίες σαν αυτή, να βγάζω τέτοιες φωτογραφίες στην ηλικία μου, γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω».

Στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο περιοδικό αναφέρει: «Νιώθω για το σώμα μου περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα παρά όταν ήμουν 30. Νομίζω κάτι παθαίνεις κάτι όταν φτάνεις τα 40. Η πίεση έχει φύγει, δε θα μοιάσω ποτέ στην Cindy Crawford, αλλά νιώθω τέλεια που μοιάζω σε μένα»





Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: