Η δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για το κατά πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός της κόρης της: “Η κόρη μου εξαφάνισε τον κυνισμό μου, όχι τον ερωτισμό μου. Η σεξουαλικότητά σου δεν αλλοιώνεται αν δεν την βλέπεις ενοχικά. Έτσι, λοιπόν, όταν νιώθω ερωτική δεν φοβάμαι να το δείξω. Ακόμα κι όταν ήμουν 7 μηνών έγκυος και φωτογραφήθηκα γυμνή. Η μητρότητα με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένη ως θηλυκό πλέον.” είπε.
Σχετικά με την κριτική που δέχτηκε τότε, η Μαρία Κορινθίου, δεν δίστασε να σχολιάσει: “εκ των υστέρων άκουσα πολύ χυδαία πράγματα. Μερικοί μάλιστα είπαν ότι εκμεταλεύομαι το παιδί μου για να ανέβω επαγγελματικά. Εγώ το μόνο που ήθελα να δείξω είναι πως ακόμα κι όταν μια γυναίκα είναι έγκυος και περνά από αμέτρητες ορμονικές και ψυχολογικές αλλαγές, εξακολουθεί να είναι ερωτική. Και σε τελευταία ανάλυση, εάν ήθελα να ανέλθω επαγγελματικά, δεν θα κρατούσα καν αυτό το παιδί. Έχασα πολλές δουλειές για να αποκτήσω την κόρη μου”.
Η ίδια μάλιστα, αποκαλύψε, πως πριν τον Γιάννη (Αϊβάζη) άκουγε για παιδιά και οικογένειες και ουδέποτε φανταζόταν τον εαυτό της έτσι. “Δεν πίστευα σε κεραυνοβόλους έρωτες. Ήμουν όλο ξινίλα. Ανέβαινα π.χ. σε αεροπλάνο και όταν είχε παιδάκια, έβριζα και έβραζα. Τώρα σηκώνει η Ισμήνη τα χεράκια της και είναι όλος μου ο κόσμος.” Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει την απόφαση να κρατήσει το παιδί, μιας και μέχρι τότε δεν είχε ερωτευτεί ποτέ κι όλες οι σχέσεις της ήταν χωρίς δεσμεύσεις. “Όταν όμως γνώρισα τον Γιάννη, αφέθηκα να με πάει. Άλλωστε ήταν τόσο δυνατό, που δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς”. Τα τόσα αντικρουόμενα συναισθήματα εξάλλου ήταν κάποιοι από τους λόγους της επιλόχειας κατάθλιψής της, που δεν ντράπηκε να παραδεχτεί δημόσια: “Γιατί να μην την παραδεχτώ δηλαδή; Δεν την θεωρώ στίγμα. Επί 3 περίπου μήνες έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και πάλι η υπομονή του Γιάννη, αλλά και το ίδιο το παιδί που μεγάλωνε, με βοήθησαν να την ξεπεράσω."
Πηγη:yupi


0 σχόλια: