Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο της απωθημένο από την επαγγελματική της καριέρα

Παρά τη σπουδαία πορεία της στο χώρο η αγαπημένη ηθοποιός έχει ακόμη μία επιθυμία στη λίστα της 

Μια ειλικρινή εξομολόγηση για το πιο προσωπικό της επαγγελματικό όνειρο έκανε η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), αποκαλύπτοντας πως, παρά την πολυετή και επιτυχημένη πορεία της στον χώρο του θεάματος, εξακολουθεί να έχει έναν ανεκπλήρωτο στόχο: να εμφανιστεί στο Μπρόντγουεϊ.

Μία γεμάτη καριέρα

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE, η 56χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι το να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης αποτελεί διακαή της πόθο. «Θέλω οπωσδήποτε να παίξω σε μια θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ», δήλωσε, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της με τη Smartwater. «Είναι στη λίστα με τα πράγματα που θέλω να κάνω πριν πεθάνω. Απλώς πρέπει να βρεθεί ο σωστός χρόνος και το κατάλληλο έργο».

Η βραβευμένη με Emmy, Χρυσή Σφαίρα και SAG ηθοποιός ξεκαθάρισε πως η σκηνή είναι μια εμπειρία που «πρέπει να ζήσει». «Είναι απαραίτητο για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε ποιον ρόλο από την καριέρα της θα ήθελε να υποδυθεί ξανά, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Horrible Bosses». «Μιλάγαμε γι’ αυτό πρόσφατα με τον Τζέισον Μπέιτμαν και τον Τσάρλι Ντέι. Θα είχε πολύ πλάκα. Οι χαρακτήρες είναι ξεκαρδιστικοί και —ειδικά τώρα— έχουμε ανάγκη από κωμωδία. Θα ήταν απολαυστικό να δούμε πού βρίσκονται σήμερα αυτοί οι τρελοί τύποι», είπε.

Η Τζένιφερ Άνιστον μεγάλωσε στον κόσμο της υποκριτικής, κόρη των ηθοποιών Νάνσι Ντοου και Τζον Άνιστον. Μετά τις σπουδές της σε καλλιτεχνικό λύκειο της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε την καριέρα της με συμμετοχές σε παραστάσεις Off-Broadway και τηλεοπτικά περάσματα

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ήρθε το 1993 με το «Leprechaun», αλλά η διεθνής αναγνώριση ήρθε το 1994, όταν ενσάρκωσε τη Ρέιτσελ Γκριν στη δημοφιλή σειρά «Friends», έναν ρόλο που διατήρησε έως το 2004.

Έκτοτε, πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως «Office Space», «The Good Girl», «Bruce Almighty», «Marley & Me», «We’re the Millers», «Cake», «Dumplin’» και τα δύο «Murder Mystery».

Σήμερα, η Άνιστον συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να είναι συμπαραγωγός στη δραματική σειρά «The Morning Show» του Apple TV+, δίπλα στη Ρις Γουίδερσπουν και τον Μπίλι Κρούνταπ. Η τέταρτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, συμμετέχει στη νέα ταινία «Hail Mary», ενώ ετοιμάζει και ένα νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ, σε σκηνοθεσία της Σόφι Γκούντχαρτ.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram , στο Twitter και στο Bluesky γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 




ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου