Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Χοκ – Ντελπί: "Νομίζαμε ότι στην Ελλάδα γίνεται πόλεμος"

Χοκ – Ντελπί:

Στην Αθήνα βρίσκονται από την Τρίτη οι συντελεστές της ταινίας "Πριν τα Μεσάνυχτα", για την πρεμιέρα του τελευταίου μέρους της τριλογίας του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, που φέρνει μαζί ξανά στη μεγάλη οθόνη το Τζέσι (Ίθαν Χοκ) και τη Σελίν (Ζουλί Ντελπί), εννέα χρόνια μετά τη δεύτερη συνάντησή τους στο Παρίσι στο "Πριν το ηλιοβασίλεμα" και δυο σχεδόν δεκαετίες μετά την πρώτη στη Βιέννη στο "Πριν την ανατολή" το 1994.


"Είχαμε παρασυρθεί από τις ειδήσεις. Έδιναν την εικόνα μιας Ελλάδας σε κατάσταση πολέμου!" ανέφεραν οι δύο πρωταγωνιστές του φιλμ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο, την Καρδαμύλη και την Κορώνη, σε συνέντευξή τους στο Βήμα για την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Διαβάζοντας τα νέα για την Ελλάδα, λέγαμε: “Ω Θεέ μου, το τέλος του κόσμου”. Μείναμε στην Ελλάδα μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και περάσαμε υπέροχα. Ασφαλώς, ο κόσμος έχει προβλήματα. Υπάρχει αβεβαιότητα, όπως παντού, αλλά όχι αυτό που νομίζαμε ότι θα δούμε» τόνισαν οι Ίθαν Χοκ και Ζουλί Ντελπί.

Οι δυο ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα του φιλμ στο θέατρο Παλλάς.


Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και ο Χοκ δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με θαυμάστριές του.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου