Σελίδες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ένα video, 873 φωτογραφίες και ένα λεπτό αγνής συγκίνησης



Η διαφημιστική εταιρεία AlmapBBDO με τη βοήθεια 873 φωτογραφιών, δημιούργησε ένα video ενός λεπτού, για να προωθήσει το φωτογραφικό πρακτορείο Getty Images. Και τα κατάφερε με τον πιο αγνό τρόπο.

Η Getty Images διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές βάσεις δεδομένων για δημιουργία αλλά και διανομή οπτικού υλικού.
Χωρίς λόγια, μόνο με εικόνες το πανέμορφο video καταφέρνει να διηγηθεί μία ανθρώπινη ιστορία.
Οι δημιουργοί του video, Sophie Schoenburg και Marcus Kotlhar εργάστηκαν ασταμάτητα για 6 μήνες, επιλέγοντας εικόνες και δημιουργώντας την κάθε σκηνή, ώστε όχι μόνο να γίνεται κατανοητή από τους θεατές αλλά να συγκινεί κιόλας.
Ο σκοπός ήταν να δείξουν πως η Getty Images έχει τόσες πολλές εικόνες στο αρχείο της που μπορεί ο καθένας να πει μία ιστορία μόνο με αυτές.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου