Σελίδες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ...Εκπομπή για τις γυναίκες με τη Ναταλία


Εκπομπή για τις γυναίκες με τη Ναταλία

Είναι γνωστή η αδυναμία του Γρηγόρη στις γυναίκες και για αυτό δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει μια ολόκληρη εκπομπή σε αυτές.


Η Ναταλία "πέρασε" από την εκπομπή, έκανε ένα γύρισμα μαζί του και ήταν άκρως αποκαλυπτική για τις σχέσεις της με τις άλλες γυναίκες είτε αυτές είναι μικρές είτε μεγάλες.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η Ναταλία, όπως η ίδια αποκαλύπτει στο Γρηγόρη, είχε πάντα την καλύτερη σχέση με τις μαμάδες των αντρών της.

Το πώς τα κατάφερε είναι πολύ απλό. Είναι θέμα χαρακτήρα.

Απλώς καταλάβαιναν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να "τυλίξει" τον κανακάρη τους και έτσι την είχαν... στα πούπουλα!

Αλλά και στα μαγαζιά που παίζει μουσική το κοινό της είναι κυρίως γυναικείο..

Τώρα βέβαια, πώς βγαίνουν κατά καιρούς φήμες ότι η Ναταλία Γερμανού "βγάζει νύχια" στις συμπαρουσιάστριές της αυτό είναι ένα άλλο θέμα.


Ο Γρηγόρης στην εκπομπή του "Όμορφος Κόσμος", που θα προβληθεί από τη συχνότητα του Mega την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 22.00, μιλάει μεταξύ άλλων με την Αθηναϊδα Νέγκα, τη Μαριάννα Καλλέργη, την Κατερίνα Γερονικολού και μια πολύτεκνη μητέρα από την Ηλεία.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου