Σε πρόσφατο πάρτυ γνωστού περιοδικού στο Λος Άντελες, η Emmy Rossum επέδειξε ένα νεανικό και ανάλαφρο στυλ που μας βάζει με ευχάριστη διάθεση στο πνεύμα της γιορτής των ερωτευμένων. Θα το χαρακτηρίζαμε το απόλυτο Valentine's Day look. Ένα κόκκινο-λευκό φόρεμα με καρδιές του οίκου Anna Sui, τσαντάκι Τopshop και μπεζ πέδιλα Chanel έκαναν τη διαφορά. Ένα ρετρό look στα μαλλιά και το κόκκινο κραγιόν της έδωσαν το απαραίτητο class στο γλυκό girlie σύνολό της.
Ανεπανάληπτη η Κατερίνα Στικούδη στο κόκκινο χαλί του Madwalk by Vodafone, επιλέγοντας ένα βελούδινο σύνολο σε βαθιά πράσινη απόχρωση, καθώς και χρυσό κόσμημα από το σχεδιαστικό δίδυμο Melis by Laskos. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρες μπεζ γόβες με μπαρέτα και animal print box clutch. Το χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στο πλαι και το φυσικό look που τόνιζε μόνο ένα κόκκινο κραγιόν αναδείκνυαν στο έπακρο τα όμορφα χαρακτηριστικά της.
Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για τη θεά του στυλ Kate Bosworth , που τόλμησε ένα total red look, ξεκινώντας με ένα βαθύ κόκκινο μεσαίου μήκους φόρεμα Antonio Berardi, στολισμένο με παγέτες. Με μαλλιά πιασμένα σε ένα λείο σινιόν και γόβες ελαφρώς μυτερές του οίκου Valentino, κρατούσε το μεταλλικό ασημί box clutch της, κάνοντας την απόλυτη statement εμφάνιση.
H Rooney Mara τίμησε το μαύρο και το λευκό με έναν συνδυασμό designer πολυτέλειας και high street αισθητικής. Στο γεύμα για τις υποψηφιότητες των Oscar επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σακάκι Thierry Mugler πάνω από μία ολόσωμη φόρμα ASOS. Με ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω- κρατώντας το μαύρο χρώμα και τις αφέλειες μας αρέσεις πολύ. Μινιμαλισμός στο έπακρο που δίνει το πιο chic αποτέλεσμα.
Πολύ chic και στιλάτη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Madwalk η παρουσιάστρια του Μade in Star Νικολέττα Ράλλη, επιλέγωντας ένα ανδρόγυνο μεν σύνολο που αναδείκνυε στο έπακρο δε τη θηλυκότητά της. Το total Pinko look της απαρτιζόταν από μαύρο μπούτσο, μεσάτο σακάκι με διαφάνεια στα μανίκια και δερμάτινο γιακά, μαύρο κεντημένο με χάντρες τσαντάκι και ασημί ελαφρώς μυτερές γόβες. Πρωταγωνιστής το μποντώ κραγιόν, ελαφρώς smokey μάτια και πλαινό σινιόν με τη φράντζα σε κυμματιστό vague στυλ. Με μία λέξη, υπέροχη.
Δίνοντάς μας ένα μάθημα για το πώς θα φορέσουμε το μπλε που έχει την τιμητική του και φέτος, εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια του The Vow , ηθοποιός Rachel McAdams. Με μεταξωτό σύνολο από μονόχρωμο τοπ και φλοράλ φούστα σε αποχρώσεις του μπλε από τον σχεδιαστή Peter Som, έλαμψε καθώς κατέφθασε σε βραδιά πρεμιέρας στο Λος Άντζελες. Ένα Vivienne Westwood τσαντάκι και Louboutin γόβες σε μπλε αποχρώσεις ολοκλήρωναν το υπέροχο look τ Πηγή:stylista.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου