Αιχμηρές δηλώσεις στο γαλλικό Τύπο
Ο Νίκος Αλιάγας μπορεί να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα καθώς ζει και εργάζεται στο Παρίσι αλλά το μυαλό και η ψυχή του είναι πάντα εδώ.
Έτσι, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Le Point». Συγκεντρώσαμε τις δηλώσεις του και τις παραθέτουμε:• «Το να μας ζητούν να πουλήσουμε τα νησιά μας για να πληρώσουμε τα χρέη μας, όπως είπε η κ. Angela Merkel, είναι απαράδεκτο για την χώρα. Όπως και το να μας στέλνετε έναν Γερμανό επίτροπο, ενώ η Γερμανία ποτέ δεν μας αποζημίωσε για τα δεινά του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου».
• «Το να χτυπάμε τους Έλληνες, είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη, μην ταπεινώνουμε τους Έλληνες».
• «Η πραγματικότητα της χώρας βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που παίζεται στις Βρυξέλλες. Η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί σημαντικά, η μεσαία τάξη έχει επιβαρυνθεί με φόρους και μας δανείζουν χρήματα με επιτόκια κυνικά και άδικα. Η μεσαία τάξη είναι αυτή που υποφέρει».
• «Πλέον η πολιτική τάξη δεν εκπροσωπεί ούτε τις ανάγκες ούτε τις προσδοκίες της κοινωνίας. Η Ελλάδα είναι το λίκνο της δημοκρατίας, αλλά χρειαζόμαστε να ανακαλύψουμε εκ νέου τον πολιτικό διάλογο».
• «Ας μην ξεχνάμε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις με την Τουρκία. Σχεδόν καθημερινά, τουρκικά αεροπλάνα έρχονται να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της χώρας».
Πηγη 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου