Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Στη Χερέθ το Φεβρουάριο Ο Μπάτον θα δοκιμάσει πρώτος τη νέα McLaren!


Όπως ίσως γνωρίζεται η στιγμή που πατάει πίστα για πρώτη φορά το νέο μονοθέσιο μιας ομάδας είναι συναισθηματικά φορτισμένη όντας πολύ σημαντική.


Η πρώτη γεύση, η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που περιμένουν όλα τα μέλη μιας ομάδας και φυσικά είθισται αυτή την τιμή να απολαμβάνει ο πρώτος πιλότος της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την MP4/26 πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στα χέρια του Λιούις Χάμιλτον.
Η χρονιά όμως κύλησε με το Μπάτον να έχει σταθερή απόδοση και να παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου περισσότερο απ’ όλους τους άλλους.

Ο Βρετανός θα οδηγήσει την ΜΡ4/27 που θα παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου στις 7/2 στην πίστα της Χερέθ. Θα μείνει μάλιστα στα πηδάλια και τη 2η μέρα δοκιμών.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου