Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Πανάκριβος χάρη στον Μπόλονι»


Η κλήση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας πιστώνεται σχεδόν σε απόλυτο βαθμό στον Λάσλο Μπόλονι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας"prosport.ro".


Οι Ρουμάνοι αναφέρουν ότι ο Λάσλο Μπόλονι είναι ένας τεχνικός, ο οποίος ανακαλύπτει πολλά ταλέντα με σημαντικότερη περίπτωση αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο και τελευταία προώθησε έναν ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος επί εποχής Μπόλονι στον ΠΑΟΚ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βιεϊρίνια σε ένα γύρο πρωταθλήματος, από τότε που συνεργάζεται με τον Λάσλο Μπόλονι έχει ανεβάσει 20 φορές την αξία του. Από τα 300.000 που δαπάνησε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο η τιμή του έχει εκτοξευτεί περίπου στα 7 εκ. ευρώ.

Βέβαια, οι Ρουμάνοι έχουν...ξεχάσει τη συνεισφορά του Φερνάντο Σάντος στην εξέλιξη του Βιεϊρίνια, προφανώς γιατί θέλουν να αναδείξουν όσο το δυνατό περισσότερο το έργο του συμπατριώτη τους τεχνικού του "Δικεφάλου".

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου