Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Το ρούχο που δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα σας


Σίγουρα δεν έχετε βαρεθεί να φοράτε τζιν ρούχα! Και είναι λίγο πολύ αυτονόητο εφόσον είναι από τα πιο άνετα και ανθεκτικά υφάσματα.


Αντέχει κάθε είδους κακουχίες, δεν βρομίζει εύκολα και αποτελεί την εύκολη λύση στο ντύσιμο. Βέβαια, το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας υπενθυμίζει, πως και τα τζιν χρειάζονται στιλιστικές προτάσεις διαφορετικά μπορεί να γίνουν πολύ βαρετά ως ρούχα.

Οι γήινες αποχρώσεις τα κάνουν πιο οικεία και all day long ενώ τα έντονα contrast θα τα μεταμορφώσουν σε πιο επιβλητικά και ανατρεπτικά κομμάτια. Φέτος οι σχεδιαστές τα τίμησαν ως μια από τις απαραίτητες τάσεις της σεζόν και λόγω αλλαγής θερμοκρασίας προφανώς.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου