Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Οι 3 χειρότερες στάσεις στο σεξ σύμφωνα με τους άντρες

Οι στάσεις που βολεύουν λιγότερο έναν άντρα.
Με κάποιες απόψεις ως προς τον "αβόλευτο" κάποιων στάσεων ενδεχομένως να ταυτιστείς, με άλλες θα εκπλαγείς. Κράτα σημειώσεις για το καλό και των δυο σας κι όπου συμφωνείς, μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση, για πολλή ώρα, στο σεξ πάντα. Εκτός αν εσύ περνάς φανταστικά, οπότε έχει κάθε λόγο να κάνει υπομονή.

Το Reverse Cowgirl
Γιατί: Δεν σε βλέπει

Η ανεστραμμένη καουμπόισσα (η οποία πάνω απ' όλα επιβεβαιώνει πως κάποιες εκφράσεις/ορολογίες δεν πρέπει να μεταφράζονται ΠΟΤΕ) σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι μία στάση που γίνεται αυθορμήτως. Λειτουργεί σαν εναλλακτική όταν κάποια στιγμή έχετε κάνει όλα τα basics και θέλετε να παρατείνετε το session. Κανείς από τους δυο σας όμως, δεν περνάει σούπερ. Ο βασικός λόγος, επικρατεί ένα ασύνδετο. Αυτός κοιτάει την πλάτη σου, τα χέρια του "κρέμονται", δεν ξέρει τι να τα κάνει, εσύ ok, δεν πεθαίνεις, κατέβα από πάνω του, φτάνει.

Στα όρθια
Γιατί: Κουράζεται

Τους ξέρεις δα τώρα. Την αποζητούν τη βολή τους. Το σεξ στα όρθια απαιτεί πολλά για να πετύχει και ο βαθμός δυσκολίας είναι αυξημένος. Κουράζει, γυμνάζει και θέλει τόλμη, αντοχή και καλή σωματική κατάσταση για να διαρκέσει πάνω από 30''. Οτιδήποτε γίνεται σε λιγότερο χρόνο δεν θεωρείται ολοκληρωμένη στάση.

Η στάση του λωτού
Γιατί: Τη θεωρεί αστεία (εκτός αν είναι yogi)

Είναι γραφικότητα, δεν έχει άδικο. Αλλά μεταξύ μας, η στάση του λωτού δεν τρελαίνει κανέναν άντρα γιατί παραείναι περίπλοκη και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: