Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Ζώδια: Ποια είναι η αδελφή-ψυχή σας;

Ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά όλοι μας έχουμε το ζώδιο –αδελφή ψυχή!
Με τον ίδιο τρόπο που θα περιγράφαμε την αδελφή ψυχή γενικά στη ζωή μας, δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν και με τα ζώδια: Ή να έχουν τέτοια απόλυτη ταύτιση σε όλα ή να είναι εντελώς αντίθετα, αλλά να έλκονται με απίστευτο τρόπο! 

Διαβάστε για να μάθετε ποιο είναι το ζώδιο- αδελφή ψυχή για εσάς και γιατί εσείς οι δύο είστε τόσο ίδιοι μεταξύ σας (ή εντελώς… αντίθετοι!).

Μπορεί το ζώδιο-αδελφή ψυχή να μην είναι πάντοτε ο καλύτερος φίλος σας, ούτε ο έρωτας ή απόλυτος σύντροφος, αλλά πάντα σέβεστε ο ένας τον άλλον. Ίσως γιατί τον καταλαβαίνετε όπως κανείς άλλος ή επειδή, ακόμα κι αν είστε εντελώς διαφορετικοί, υπάρχει κάτι σε αυτόν που συνδέεται μαζί σας. Τα «αδερφά» ζώδια τείνουν να παίρνουν τα καλά χαρακτηριστικά του άλλου, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπουν τις αδυναμίες σε δύναμη – κυρίως επειδή βλέπουν τα θετικά χαρακτηριστικά!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για το ζώδιο που σας ταιριάζει είναι ότι δεν χρειάζεται να σας αρέσει πάρα πολύ, αλλά ξέρετε ότι χωρίς αυτό θα αισθάνεστε μισή! 

Και μπορεί –όπως και τα αδέλφια- να τσακώνεστε ή να διαφωνείτε, αλλά γνωρίζετε μέσα σας ότι πάντοτε είναι εκεί για να αλληλοϋποστηρίζεστε.

Κριός & Ζυγός

Η Κριός είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, είναι κάποια που ψάχνει πάντα για νέα πράγματα στη ζωή. Μπορεί να είναι δύσκολο να την χειριστεί κανείς, αλλά είναι αυτή που φέρνει ενθουσιασμό σχεδόν στα πάντα. Εάν δεν έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε με μία Κριό, τον ασταθή και γρήγορο τρόπο ζωής της, μπορεί να είναι ένα σοκ για εσάς! Από την άλλη πλευρά, μία Ζυγός είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι εκείνη που συνενώνει τους ανθρώπους, είναι ευγενική και υπομονετική. Επειδή Κριός και Ζυγός είναι σχεδόν εντελώς διαφορετικοί τύποι ανθρώπου, οι προσωπικότητές τους εξισορροπούνται με κάποιον τρόπο, καθιστώντας τους μαζί μία δυναμική και ισχυρή ομάδα.

Ταύρος & Σκορπιός

Μία Ταυρίνα αγαπάει να βλέπει την ομορφιά στη ζωή και για τον λόγο αυτό ψάχνει πάντα για διασκέδαση. Της αρέσει να ζει με έναν ξέγνοιαστο, χαρούμενο τρόπο, γιατί γι’ αυτήν, η ζωή είναι να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Η Σκορπιός θέλει επίσης να αξιοποιήσει στο έπακρο τη ζωή, αλλά για έναν πολύ διαφορετικό λόγο. Αντί να ζει στο εδώ και τώρα σαν την Ταυρίνα, η Σκορπιός ξέρει ότι η ζωή είναι σύντομη και δεν θέλει να τη χάσει χωρίς να διασκεδάζει. Παρόλο που τα δύο αυτά ζώδια έχουν άλλες αφετηρίες, συμφωνούν ότι η ζωή αξίζει να τη ζούμε όσο το δυνατόν πληρέστερα.

Δίδυμοι & Τοξότης

Η Δίδυμος θέλει να ξέρει όσα μπορεί για ... τα πάντα. Της αρέσει να αναζητά τα μυστήρια της ζωής, το οποίο κάνει, μαθαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα για τον κόσμο! Η ουσία είναι ότι της αρέσει να ξέρει λίγα για τα πάντα ακόμη και τυχαία. Μία Τοξότης, από την άλλη πλευρά, θέλει να ξέρει για αυτά τα τυχαία πράγματα. Εκείνο που αναζητά και σκοπεύει να βρει είναι οι απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις της για τη ζωή. Οι δύο αυτές αδελφές-ψυχές, τα πάνε καλά μαζί επειδή η ικανότητά τους να συνδυάζουν τις πληροφορίες μεταξύ τους, σημαίνει ότι πάντα βλέπουν τα πράγματα υπό νέο πρίσμα.

Καρκίνος & Αιγόκερως

Μία Καρκίνος είναι ο τύπος του ατόμου που πάντα θέλει να φροντίζει για όλους και για τα πάντα. Ακόμα κι αν δεν συνειδητοποιεί ότι το κάνει, τείνει να έχει ισχυρότερο το ένστικτο της φροντίδας από όλα τα άλλα ζώδια. Η διαισθητική προσωπικότητά της, την κάνει να βρίσκεται εκεί, κάθε φορά που κάποιος θέλει να ακουμπήσει επάνω της. Η Αιγόκερως έχει επίσης ένστικτο φροντίδας, αλλά λίγο πιο έντονη την προσωπικότητα της "σκληρής αγάπης"! Όταν μία Αιγόκερως έχει έντονα συναισθήματα -ρομαντικά ή φιλικά, δεν έχει σημασία - τείνει να αισθάνεται υπεύθυνη για σας. Θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να σας δείξει προς τα πού είναι η σωστή κατεύθυνση, αλλά μερικές φορές, ξέρει ότι χρειάζεστε ένα λίγο πιο δυνατό… ξεκούνημα.

Λέων & Υδροχόος

Μία Λιονταρίνα συνδέεται καλύτερα με τους ανθρώπους όταν έχει να κάνει με το σαρκικό, το φυσικό επίπεδο. Είτε είστε σε σχέση μαζί της είτε είστε ο καλύτερος φίλος της, σας ενημερώνει ότι σας αγαπά και νοιάζεται για σας μέσω της επαφής. Μία Υδροχόος θέλει επίσης να συνδεθεί μαζί σας, αλλά σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Θα προτιμούσε να προσπαθήσει να ασχοληθεί με το μυαλό σας παρά με το φυσικό σας σώμα. Ακόμα κι αν αυτά τα δύο ζώδια δημιουργούν βαθείς δεσμούς με διαφορετικό τρόπο, και οι δύο ενδιαφέρονται να συνδεθούν με τους άλλους σε ένα επίπεδο που τις κάνει να αισθάνονται πιο δεμένες.

Παρθένος & Ιχθείς

Η Παρθένος εκτιμά την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που προέρχεται από τον ρεαλισμό. Βασίζει όλη της τη ζωή στο γεγονότα και την αλήθεια, γι 'αυτό είναι σημαντικό για αυτήν να συνεχίσει να ψάχνει για αδιάψευστα στοιχεία. Αισθάνεται δε, περήφανη για την ευφυία της. Αντίθετα μία Ιχθείς συχνά τα μυαλά της πετάνε… στα σύννεφα, και συχνά ονειρεύεται πράγματα που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ακόμα κι έτσι όμως, η ικανότητά της να βλέπει τα πράγματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από την Παρθένο τις κάνει τέλειες συντρόφους ή φίλες. Είναι σε θέση να αμφισβητούνται μεταξύ τους, ενώ παραμένουν με ανοιχτό μυαλό, κάνοντας τη σχέση τους εντελώς μοναδική.
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: