Super League

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο!

Το ροδάκινο είναι ένα φρούτο με μοναδικό άρωμα και γεύση. Εδώ σας δίνουμε μια εύκολη σπιτική συνταγή για να φτιάξετε ένα λαχταριστό παγωτό ροδάκινο με απλά υλικά!
Υλικά
350 γραμμάρια φρέσκα ροδάκινα

250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά

70 γραμμάρια ζάχαρη

2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια το ροδάκινο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στο multi

Το πολτοποιούμε καλά και προσθέτουμε και το γιαούρτι

Πολτοποιούμε και πάλι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές

Βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες

Μετά, βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ (ή ακόμη και με αβγοδάρτη) για 1-2 λεπτά

Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες

Χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά

Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτυπούμε και πάλι το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες

Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και ξηρούς καρπούς εάν θέλουμε. Πάντως και σκέτο είναι υπέροχο και γεμάτο φρούτο.







Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: