Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Ο πιο παράδοξος τρόπος να αγαπήσεις τη δουλειά σου


Αν ισχύει αυτή η έρευνα, σίγουρα κανείς δε θα βγει ζημιωμένος.
Αν σε πετυχαίνω σε περίοδο που πλήττεις στο γραφείο και είσαι έτοιμη να κάνεις την αλλαγή στην επαγγελματική σου πορεία, μη βιάζεσαι ακόμα. Οι επιστήμονες βρήκαν έναν άλλο τρόπο να σε κάνουν να αγαπήσεις τη δουλειά σου και - πίστεψέ με - θα σου αρέσει.

Σύμφωνα με μία έρευνα του πανεπιστημίου του Oregon State, λοιπόν, το σεξ μπορεί να σε κάνει να αγαπήσεις τη δουλειά σου.

Πολύ καλά διάβασες.

Πέρα από το να σε εκτονώσει, να σε χαροποιήσει, να σε κάνει να ξεχάσεις το άγχος σου και να ηρεμήσει τον πονοκέφαλό σου, το να κάνεις σεξ βελτιώνει και την διάθεσή σου στο γραφείο.

Σε μία έρευνα με 159 παντρεμένα ζευγάρια, οι ερευνητές μελετούσαν δυο φορές την ημέρα, για δύο εβδομάδες, τη διάθεση των συμμετεχόντων. Φυσικά βρέθηκε πως τα ζευγάρια που έκαναν σεξ την προηγούμενη μέρα, ξυπνούσαν με πιο θετική διάθεση το επόμενο πρωί, άρα και με περισσότερη όρεξη να εργαστούν.

Πρόκειται, όπως λέει η έρευνα, για μια υπενθύμιση ότι το σεξ έχει κοινωνικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά πλεονεκτήματα για τους ανθρώπους, οπότε πρέπει να το κάνουμε προτεραιότητα και να βρίσκουμε τον χρόνο που χρειάζεται γι' αυτό.

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: