Super League

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Η γυναίκα στο κρεβάτι θέλει περιποίηση και χρόνο


Ανακάλυψε τις πτυχές του σώματός της, τις αθέατες λεπτομέρειες που θα δεις πάνω σ` αυτό και μίλησέ της για όλα αυτά κατά τη διάρκεια του σεξ.
Κατά κανόνα οι άντρες στο κρεβάτι με τη σύντροφό μας προσπαθούμε να συνδυάσουμε την ηδονή, τον οργασμό, την απόλαυση και τη διάρκεια με επακόλουθο να υστερούμε στην ποιότητα.

 Αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση με τη σεξουαλική μας επίδοση, δημιουργούμε φαντασιακά σενάρια στη θέα του κορμιού της και ανυπομονούμε να κάνουμε έρωτα με βιαστικό τρόπο, χωρίς να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες της.

Έτσι λοιπόν, πολλές φορές νομίζουμε ότι την εντυπωσιάσαμε, αλλά τελικά την αφήσαμε ανικανοποίητη. Τη ρωτάμε πώς ήταν κι αυτή με τη σειρά της θα πει ότι πέρασε ωραία. Μέσα της όμως λέει «μια απ` τα ίδια και μ΄αυτόν». Η γυναίκα, ως ένα πολύπλοκο ον που είναι, μας δείχνει με τον τρόπο της ότι χρειάζεται χρόνο για να καταλάβουμε τι θέλει.

Το ίδιο ισχύει και για τη σεξουαλική πράξη. Το πρώτο βήμα είναι να της αφήνεις χώρο, χρόνο και να μην την πιέζεις. Απαιτεί πράξεις από εμάς, ώστε να μας εμπιστευθεί, ν` απελευθερωθεί και σίγουρα ξενερώνει, όταν για παράδειγμα προσπαθούμε απ` το πρώτο ραντεβού να τη ρίξουμε στο κρεβάτι. Τα πάντα ξεκινούν απ` το μυαλό. Η εγκεφαλική έλξη διεγείρει κάθε κύτταρο και βοηθάει για να φτάσεις στην απολυτή κορύφωση μαζί της.

Χρειάζεται να υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον, με ξαφνικά τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να της δείξεις ότι τη σκέφτεσαι, να τη ρωτήσεις τι θέλει να της ετοιμάσεις για το βράδυ, μηνύματα για το πόσο τη θέλεις, εκπλήξεις που θα την αναστατώνουν ευχάριστα, κρυφά αγγίγματα, ενώ βρίσκεστε σε κόσμο χωρίς να γίνεται αντιληπτό και φυσικά πολλά κομπλιμέντα για το σώμα της.

Ξέρουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλειες με την εμφάνισή τους κι ας μην το παραδέχονται. Κάθε κολακευτικό σχόλιο για τα σημεία του σώματός της που σε εξιτάρουν, θα την κάνουν να νιώσει άλλος άνθρωπος. Γι’ αυτό τα προκαταρτικά είναι πάντα απαραίτητα. Ανακάλυψε τις πτυχές του σώματός της, τις αθέατες λεπτομέρειες που θα δεις πάνω σ` αυτό και μίλησέ της για όλα αυτά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Πόσο καλή είναι, πόσο σε ανάβει, πόσο ωραίο είναι το δέρμα της, πόσο όμορφα μυρίζει η επιδερμίδα της και κάνε όλες τις ενδόμυχες εξομολογήσεις σου για εκείνη. Αν φυσικά τις εννοείς, επειδή οι γυναίκε μπορούν εύκολα να καταλάβουν πότε λέμε αλήθεια και πότε ψέματα. Κάνε την μ` όποιον τρόπο μπορείς ν` απολαμβάνει το κάθε σου άγγιγμα, την κάθε σου ανάσα, την κάθε σου λέξη. Να μην ξέρει, πότε θα έρθει η στιγμή του οργασμού.

Αν ζητήσει να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων, την αφήνεις να κάνει παιχνίδι. Θέλει να αισθανθεί ότι δε γίνεται βιαστικά και χωρίς συναίσθημα, αλλά κάθε φορά που θα βρίσκεστε να υπάρχει μια άσβεστη επιθυμία. Όσο πιο πολύ την κάνεις να αισθάνεται ασφάλεια και της δείχνεις έμπρακτα πόσο τη σέβεσαι, τόσο η φαντασία της θα καλπάζει, θ` απελευθερώνεται. Για όλα τα παραπάνω, δε χρειάζεται ανυπομονησία, χρειάζεται επιμονή και τρόπος.

Μπορεί ν` ακούγονται γλυκανάλατα όλα αυτά, δεν παύουν, ωστόσο, να είναι μια πραγματικότητα. Θα στα επιβεβαιώσουν εκείνοι που ξυπνάνε τα πρωινά μ’ ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη. Αυτοί που μεταξύ σοβαρού κι αστείου στις παρέες τους περηφανεύονται ότι η σύντροφος τους, σχεδόν ποτέ δεν έχει πονοκέφαλο και κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Όχι στάσιμη και βαλτωμένη, αλλά πολλά υποσχόμενη.

Το μυστικό για να εισπράξεις το απόλυτο από μια γυναίκα στο κρεβάτι είναι πρώτα να γδύσεις την ψυχή της με όσο πιο περίτεχνο τρόπο μπορείς. Αυτή, με τη σειρά της, θα στο ανταποδώσει με νύχτες, που όχι απλά δε θα θέλεις να τελειώσουν, αλλά θα σε κάνουν να νιώθεις ο ένας και μοναδικός. Θα υπάρξει εκείνη η αξέχαστη στιγμή της ομόχρονης συνταύτισης ερεθισμών κι εθισμών των κορμιών.

Όπως και μέσα στη σχέση, έτσι και στο κρεβάτι δωσ` της χώρο και χρόνο. Και να είσαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσεις.

Επιμέλεια κειμένου Δημήτρη Μπότη: Νάννου Αναστασία.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: