Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το στρατηγικά αποκαλυπτικό φόρεμα της Kim Kardashian και η πρόταση εκατομμυρίων



Η Kim Kardashian δεν αποχωρίζεται τα αποκαλυπτικά φορεματάκια της, ακόμη κι αν έχει αρχίσει σιγά σιγά να φουσκώνει. Ίσως βέβαια θέλει να τραβήξει κάτι άλλο τα βλέμματα και όχι η κοιλιά της.


Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να παραδέχτηκε δημόσια ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Kanye West, παρ' όλα αυτά η Kim Kardashian δεν αλλάζει τις στιλιστικές της επιλογές. Στις βραδινές της εμφανίσεις τουλάχιστον.
 
Η 32χρονη Kim εθεάθη το βράδυ της Κυριακής στο Μαϊάμι, την ώρα που πήγαινε για δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο. Φορώντας ένα εφαρμοστό στράπλες φόρεμα με στρατηγικό κόψιμο στο μπούστο, μαύρο σακάκι και μαύρες γόβες, η Kim χαμογέλασε στους paparazzi, ενώ δεν παρέλειψε να υπογράψει και μερικά αυτόγραφα στους φανς που περίμεναν να τη δουν από κοντά.
 
Αλλαγή στο outfit μπορεί να μην βλέπουμε, όμως (φήμες λένε ότι) η reality star έχει αποφασίσει να προφυλάξει λίγο περισσότερο την προσωπική της ζωή.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δικτύου TMZ, το ζευγάρι έχει ήδη απορρίψει προτάσεις μεγάλων δικτύων για τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών του μωρού της Kim και τα (πάνω- κάτω) 3 εκατομμύρια δολάρια που τις συνοδεύουν. Πίσω από αυτήν την απόφαση φαίνεται πως κρύβεται ο Kanye, μιας και δεν είναι και τόσο συνηθισμένος στην τόοοοοσο μεγάλη προβολή της προσωπικής του ζωής, όπως η Κim.
 
Αντίστοιχη πρόταση είχε γίνει και στους Brangelina για το πρώτο τους παιδί, Shiloh, αλλά και για τα δίδυμα. Αντίθετα, εκείνοι είχαν δεχτεί τα 4,1 εκατομμύρια και τα 14 εκατ. αντίστοιχα, τα οποία βέβαια είχαν δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: