Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Muse: "Γιατι να μην είμαστε η καλύτερη μπάντα στον κόσμο;"


Muse:  Γιατι να μην είμαστε η καλύτερη μπάντα στον κόσμο;

H τριάδα από την Αγγλία εκτός του ότι θα είναι σε λίγο πρώτοι στα charts με το νέο τους δίσκο, θέλουν να πατήσουν και την κορυφή με τους καλύτερους στον κόσμο.


Η επιστροφή τους με το «2nd Law» δεν είναι τόσο ροκ όσο θα περίμενες αφού έχουν βάλει περισσότερα ηλεκτρονικά και dubstep στοιχεία από κάθε άλλη δουλειά τους, οι κριτικές είναι αμφιλεγόμενες για τον πειραματισμό τους αλλά το συγκρότημα από την Αγγλία δεν έχει χάσει τη θέση της στις λίστες με τους ωραίους τύπους της ροκ.
Ο frontman τους και μπαμπάς Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) είχε δηλώσει ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάνε στα κομμάτια τους για προσωπικές ιστορίες και στην τελευταία συνέντευξη τους στην Telegraph έβαλαν ιδέες στους ειδικούς να σκεφτούν μήπως αξίζουν τη θέση της κορυφής.

“Όταν χαρακτηρισμοί όπως η καλύτερη μπάντα στον κόσμο» δίνονται για εμάς, τρελαίνομαι. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και δε κάνει να θες να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες του κοινού και να το ζήσουμε στο έπακρο. Κάποιοι πρέπει να γίνουν το καλύτερο συγκρότημα στον κόσμο, γιατί όχι εμείς;” δήλωσε ο ντράμερ τους Ντον Χάουαρντ (Don Haward).

Όσο για την ιδιαιτερότητα τους σαν γκρουπ, προσπαθούν να κάνουν κάτι που να είναι ιδιαίτερο χωρίς να σκέφτονται αν είναι της μόδας και μάλλον η μόδα πρέπει να έρθει σ' εκείνους, πρόσθεσε ο Μπέλαμι και όπως δείχνει η πορεία τους θα πάρουν την πρωτιά από τους Mumford & Sons στο chart με τα πιο εμπορικά άλμπουμ της Αγγλίας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: