Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ελένη: Η αστεία σεξουαλική γκάφα & η δημόσια συγνώμη


Ελένη: Η αστεία σεξουαλική γκάφα & η δημόσια συγνώμη

Ναι ναι καλά η Ελένη Μενεγάκη, μας έκανε και γελάσαμε και πάλι σήμερα. Κι αν την ακολουθούσαμε και στο Twitter, θα κάναμε καινούργιο νεφρό από το γέλιο.



Είναι γεγονός ότι το Λενιώ μάς έχει συνηθίσει σε γκάφες, σαρδάμ και μαργαριτάρια, ενώ από τότε που απέκτησε λογαριασμό στο Twitter, τούς έχει δώσει και μία πιο... σεξουαλική μορφή.
Θυμάσαι πέρυσι, που είχε γράψει στον Γιώργο Θεοφάνους ότι τον περιμένει.... «Την Παρασκευή στο κρεβάτι», αντί να γράψει στην εκπομπή,. Τούτη τη φορά, το hi tech Λενιώ ξαναχτυπά με σεξουαλικού περιεχομένου γκάφα, αφού ένα λάθος γράμμα έκανε την προεμφυτευτική διάγνωση... πέοεμφυτευτική!!!!
"Σε λίγο η πρώτη Ελληνίδα που έγινε μητέρα με την πεοεμφυτευτικη διάγνωση που εγγυάται ότι τα παιδιά δεν θα παρουσιάσουν χρωμοσωμικες ανωμαλίες" έγραψε χαρακτηριστικά.
Οι φίλοι της απόρησαν, ενώ κάποιοι κατάλαβαν τι ήθελε να πει και της έδωσαν τη σωστή λύση και λέξη. Μόλις η παρουσιάστρια κατάλαβε τι έγραψε, ένιωσε σου λέει τρελή ντροπή, ζητώντας δημόσια συγνώμη για το λάθος. Άσε, που αγχώνεται η γυναίκα ότι στο τέλος θα πιστέψουν κάποιοι ότι κάνει επίτηδες τα λάθη για να δημιουργεί ντόρο.
`Εεελα. Πώς της ήρθε αυτο;;;;

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: