Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H Rihanna, η Pink και τα άλλα κορίτσια με piercing


Αν τα piercing είναι τα νέα τατού, τότε εκείνες οι επώνυμες (μοντέλες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες) που έχουν τρυπήσει –ειδικά- την γλώσσα ή τις ρώγες τους αξίζουν μια ειδική μνεία για την συμβολή τους στην πρόοδο του σέξι.


Την αφορμή που έψαχνα για το συγκεκριμένο portofolio μου την έδωσε η Candice Swanepoel, το nipple ring της οποίας από μια παλιότερη φωτογράφηση έκανε το γύρο του διαδικτύου.
 
Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ήταν από τις τελευταίες που περίμενα να δω με την ρώγα τρυπημένη, καθώς αυτό είναι μια επιλογή που της στοιχίζει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Αφού είναι προφανές ότι δεν γουστάρουν όλοι οι πελάτες ένα μοντέλο με τέτοια ροκ προδιάθεση.
Σκεφτείτε μόνο ότι το μοναδικό άλλο παγκοσμίου βεληνεκούς μοντέλο που έχει nipple ring είναι η Lara Stone, η οποία όμως είναι γνωστή για τον ‘αντισυμβατικό’ (βλέπε sex, drugs n rock n roll) τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή και την δουλειά της.
 
Αν και φαίνεται να υπάρχει σχετικό ρεύμα, ειδικά στην νέα γενιά μοντέλων που αρχίζει τώρα και τσαλαβουτάει στις πασαρέλες.
 
Ενώ από τις Ελληνίδες συναδέλφους τους, η μοναδική που διαθέτει την απαραίτητη ροκιά ήταν η Ελληνογερμανίδα Ισαβέλλα Στρατηγάκη, η οποία έχει πάει και έχει τρυπήσει και τις δυο ρώγες της.
 
Τέλος, αναφορά οφείλει να γίνει και στην Rihanna, άξια αντιπρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας, που ήταν σχεδόν δεδομένο ότι –στα πλαίσια της επιδειξιμανίας της- θα έχει κάνει και αυτό.
 
Ακολουθώντας το παράδειγμα της Chistina Aguilera την εποχή που ήταν Dirty και φουλαρισμένη στα piercing όπου μπορούσε να κάνει.
‘Όταν είχα προβλήματα, στην δουλειά, με το γκόμενο, οπουδήποτε, πήγαινα έξω και έκανα ένα ακόμη piercing’
 
Από τα αυτιά, την μύτη, τα φρύδια, τα χείλια και το αιδοίο. Μέχρι που την είδε μανούλα και τα αφαίρεσε όλα, εκτός από αυτό στο στήθος. 
 
Αν και αγαπημένη μου pierced celebrity παραμένει η Cassie, που μας το ντεμπουτάρισε μέσα από τις φωτογραφίες που έκλεψαν από το κινητό της.
 
Τέλος, παρόλο που γενικά συμπαθώ την Pink, δεν υπήρχε κανένας λόγος να βιντεοσκοπήσει την διαδικασία του πως τρυπάς την ρώγα, καθώς αυτό απομυθοποιεί εντελώς το όλο πράγμα. Ειδικά από την στιγμή που ήταν η μαμά της μπροστά.
 
Ουσιαστικά η μοναδική χειρότερη εικόνα που έχω δει, είναι τo piercing στο αιδοίο της Lady Gaga. Αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείτε να πάτε να γκουγκλάρετε από μόνοι σας αν θέλετε ντε και καλά να το δείτε.
1 of 21
Τα καλά κορίτσια τρυπιούνται στον αφαλό
Το piercing στον αφαλό είναι το πιο αθώο που μπορείς να κάνεις, η εισαγωγή σε αυτήν την παράλληλη διάσταση πόνου και ηδονής.
Και συστήνεται ιδιαίτερα σε όσες θέλουν να τραβήξουν τα αντρικά βλέμματα σε εκείνο το σημείο του κορμιού τους.
Οπότε είναι δεκάδες αυτές που έχουν μπει στην διαδικασία να τρυπηθούν.
Από την Lindsay Lohan στην Jessica Alba και όποια άλλη υπάρχει ενδιάμεσα.
 
Υπάρχει μόνο ένας λόγος να τρυπήσεις την γλώσσα σου
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνει μια γυναίκα piercing στο κορμί της.
Επειδή αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, επειδή αισθάνεται χάλια με τον εαυτό της ή επειδή θέλει να δείξει σε όλο τον κόσμο πόσο κακό κορίτσι είναι.
Αλλά υπάρχει μόνο ένας λόγος για κάποια να κάνει piercing στην γλώσσα.
 
Και αυτό έχει να κάνει με μια πολύ συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη και την ενισχυμένη ηδονή που αυτή η μικρή μεταλλική μπάλα μπορεί να προσφέρει στο παρτενέρ του.
Για αυτό και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις μη καθαρόαιμων πορνοσταρ/ Playmate (όπως της Νικολέτα Ρωμανού που βλέπεις στις φωτό) που μπορείς να βρεις με το συγκεκριμένο piercing.
 
Όπως η Drew Barrymoore, γνωστό κακό κορίτσι στα νιάτα της.
 
Και η Laure Manadu, η Γαλλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση.
 




























































Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

1 σχόλιο: