Μπικίνι σε τόνους του γαλάζιου
Η Έλενα Παπαβασιλείου έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα καθώς οι διακοπές τελείωσαν και αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της όμορφης παρουσιάστριας.
Ωστόσο, η Έλενα δεν χάνει την ευκαιρία, όποτε έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις βουτιές της, σε κοντινές παραλίες.
«Ας κάνουμε τις τελευταίες μας βουτιές όσο μας το επιτρέπει ακόμα ο καιρός…» έγραψε στο twitter της η παρουσιάστρια και ανέβασε μία φωτογραφία της, στην οποία βρίσκεται στη θάλασσα.
Η σέξι παρουσιάστρια ποζάρει χαμογελαστή με ένα μπικίνι στους τόνους του γαλάζιου, αποδεικνύοντας, αν μη τι άλλο, ότι διαθέτει ένα τέλειο κορμί!
Πηγη 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/



0 σχόλια: