Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Σόιμπλε: "Θέλω την Ελλάδα στην ευρωζώνη"

Σόιμπλε: "Θέλω την Ελλάδα στην ευρωζώνη"

Σε αποκλειστική του συνέντευξη προς την Deutsche Welle -TV ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη!.


Ο κ. Σόιμπλε τόνισε ωστόσο πως η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, υπογραμμίζοντας ότι «εάν η Ελλάδα εκπληρώσει τους όρους που έχουμε συμφωνήσει, στο δεύτερο πρόγραμμα στήριξης θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας. Αλλά και η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει το ίδιο. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά η βοήθεια έχει νόημα μόνο εάν μακροπρόθεσμα οδηγεί στην σωστή κατεύθυνση. Εάν απλά συμβάλει στην μετατόπιση των προβλημάτων και όχι στη λύση τους, τότε δεν έχει νόημα. Για τον λόγο αυτόν λέω ότι θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά η βοήθεια δεν θα πρέπει να γίνει βαρέλι δίχως πάτο».

Ο κ. Σόιμπλε έχει γίνει πιο επιφυλακτικός και μάλιστα όταν τον ρώτησαν εάν πιστεύει ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα σήμαινε ότι το ευρώ δεν θα είναι πια σταθερό, ο κος Σόιμπλε απάντησε «δεν θα ήταν παραγωγικό εάν ο γερμανός υπουργός Οικονομικών προέβαινε σε τέτοιες εικασίες. Δεν εικοτολογούμε, αλλά αναμένουμε την έκθεση της τρόικα».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: