Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Ισραηλινή στρατιώτης με το μπικίνι και το όπλο της στην παραλία!


Με το μπικίνι και το όπλο της στην παραλία!

Αυτό είναι κορίτσι πλήρως… εξοπλισμένο για την παραλία. Με το μπικίνι της, την φίλη της για συντροφιά και… το τουφέκι της!


Η σοκαριστική φωτογραφία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο, καθώς υποτίθεται ότι απεικονίζει μια Ισραηλινή στρατιώτη να χαλαρώνει στην άμμο…

Η μαυρισμένη μελαχρινή, λέγεται ότι είναι μέλος των υψηλά εκπαιδευμένων Ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων, αναφέρει η Sun.

Πληθώρα σχολίων προκλήθηκε μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στο ίντερνετ και κάποιοι χρήστες έσπευσαν να επισημάνουν τους πρακτικούς λόγους, για τους οποίους η απεικονιζόμενη δεν μπορεί να πάει ούτε στην παραλία χωρίς το όπλο της!

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Ισραηλινού Στρατού είναι υποχρεωμένα να έχουν πάντα μαζί τους το όπλο, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας.

Η δε τιμωρία σε περίπτωση που χάσει κάποιος το όπλο του είναι πολύ αυστηρή και μπορεί να περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης σε σκληρή στρατιωτική φυλακή.

Από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι η νεαρή στρατιώτης βρισκόταν σε περιπολία τη ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία, γιατί επέλεξε να φορέσει το μπικίνι της και όχι τη στρατιωτική της στολή;

Λόγω ζέστης; “Και που κουβαλάει τις σφαίρες;” αναρωτιούνται πολλοί που σχολίασαν την φωτογραφία στο ίντερνετ.

Για την ιστορία, όλες οι Ισραηλινές υποχρεούνται να περάσουν δύο χρόνια στο στρατό αφού ενηλικιωθούν, διότι στη χώρα η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για γυναίκες και άνδρες.

Επίσης, το ένα τρίτο του ισραηλινού στρατού απαρτίζει το αδύναμο φύλο, ενώ το 50% των αξιωματικών του στρατού είναι γυναίκες.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: