Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-0


Bαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, οι «κυανέρυθροι» στο 66΄ με τον Σπιριντόνοβιτς και οι Αρκάδες στο 86΄ με τον Τόνσο.

Μετά από αυτή τη μοιρασιά παραμένει αναλλοίωτη η κατάσταση στη μάχη για την πέμπτη θέση, με την αθηναϊκή ομάδα στο +2 από τη σημερινή αντίπαλό της, αλλά την Ξάνθη να έχει αύριο την ευκαιρία να «πατήσει» πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά μόνο δύο φορές έφτασαν σε σημείο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία: στο 9΄ με πολύ άστοχο γυριστό σουτ του Νίλσεν από καλή θέση και στο 27΄ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και φαλτσαριστό σουτ του Λάμπρου, που «έξυσε» τη συμβολή των δοκαριών.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Αστέρας παραλίγο να προηγηθεί από το... πουθενά, καθώς στο μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη ο Τόνσο έβαλε το πόδι και άλλαξε την πορεία της μπάλας, που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κότνικ.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στο β΄ ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να μοιάζει... κομμένος από την αναγκαστική αποχώρηση του Λάμπρου (τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους).

Οι Αρκάδες ανέβηκαν και πίεσαν, με τον Κυριακόπουλο να χάνει καλή ευκαιρία στο 55΄, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Ακόμη πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Αστέρας στο 61΄ με τον Μανιά, που νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κότνικ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο έμπειρος φορ αστόχησε από πλάγια θέση, κι ενώ είχε επιλογή να πασάρει σε ελεύθερο συμπαίκτη του.

Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 66΄, όταν το δυνατό σουτ του Σπιριντόνοβιτς «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη, αλλά χρειάστηκαν άλλες δύο σωτήριες επεμβάσεις του Κότνικ, σε κοντινή προβολή του Δουβίκα (76΄) και σε σουτ του Τόνσο (83΄), για να κρατήσουν το «μηδέν».

Η μεγαλύτερη φάση του ματς ήταν αυτή του 86ου λεπτού, με τον Τόνσο να... σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι σχεδόν εξ επαφής, αλλά ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες.

Για τον Πανιώνιο στο 89΄, με σουτ του Μπραχίμι που έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασιάδης, και για τον Αστέρα στις καθυστερήσεις και μάλιστα εις διπλούν: πρώτα με σουτ του Δουβίκα που έδιωξε ο Κότνικ και αμέσως μετά με κεφαλιά του -αφύλακτου- Ιγκλέσιας, που «έξυσε» το δοκάρι.

Κίτρινες: Ουάσινγκτον - Μουνάφο, Τσιλιανίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Λάμπρου (45΄ Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46΄ Μπραχίμι), Νίλσεν (69΄ Γεσίλ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντούντου (87΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς (67΄ Δουβίκας), Τσιλιανίδης (76΄ Μαντίντα)


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: