Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Φεστιβάλ Κωμωδίας αποκτά η Θεσσαλονίκη

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας σχεδιάζει για το διάστημα από 18 έως 20 Μαϊου, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.
Στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η συνολική προώθηση της τέχνης της κωµωδίας στη Θεσσαλονίκη και όλων των εκφάνσεών της, η περαιτέρω εξοικείωση του κοινού, αλλά και η δηµιουργία των προϋποθέσεων, ώστε το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε σταθερό θεσµό της πολιτιστικής ζωής της πόλης. 

Για την πραγματοποίηση έχουν επιλεχτεί εξωτερικοί χώροι του ιστορικού κέντρου, όπως τα δημοτικά θέατρα Άνετον και Κήπου και το εξωτερικό αµφιθέατρο του δηµαρχιακού μεγάρου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν αυτό το είδος τέχνης.

 Το Φεστιβάλ θα αποτελεί συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγωγής θεατρικών και λοιπών δημοσίων θεαμάτων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την παραγωγή των εκδηλώσεων. 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους θα είναι δωρεάν, ενώ οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους θα είναι έναντι εισιτηρίου. 

Το θέμα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.



Adbox



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: