Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί όλοι μιλούν για αυτή την εμφάνιση της Fergie στο All Star Game;

Η Fergie κλήθηκε να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στην έναρξη του All Star Game που έγινε την Κυριακή, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει έναν πιο... σέξι τόνο στον εθνικό ύμνο της χώρας της προκαλώντας αντιδράσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με τους Black Eyed Peas αποφάσισε να κάνει την πιο... σέξι live ερμηνεία του αμερικανικού εθνικού ύμνου.

Και όπως διαβάζουμε στο protothema.gr η εκτέλεσή της προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις με αρκετούς παίχτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Ντρέιμοντ Γκριν να βάζουν τα γέλια ενώ άλλοι απλά έδειχναν έκπληκτοι.

Η Fergie δέχθηκε και τα βέλη του Τσαρλς Μπάρκλεϊ και του Σακίλ Ο' Νιλ οι οποίο στο ημίχρονο σχολίασαν όσα είχαν δει με τον πρώτο να λέει ότι «μετά από αυτό θέλω ένα τσιγάρο» και τον δεύτερο να περιγράφει όσα άκουσε ως «σέξι και διαφορετικά».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Fergie αναγνώρισε ότι η εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, όπου διεξήχθη το All Star Game, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. «Μου αρέσει το ρίσκο αλλά πραγματικά η εκτέλεσή μου δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπώ την πατρίδα μου και ειλικρινά προσπαθώ για το καλύτερο» δήλωσε στο TMZ.

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών του ΝΒΑ


Και την ερμηνεία της Fergie



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: