Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σύντομα θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπαμε πορνο μέχρι τώρα

Το ίντερνετ έκανε την παρακολούθηση ποpνο ιδιαίτερα εύκολη. Κάθε μέρα εκατομμύρια κόσμου επισκέπτονται τις χιλιάδες ιστοσελίδες με τολμηρό περιεχόμενο, οι οποίες και είναι ελευθέρα και άμεσα προσβάσιμες.
Αυτό γινόταν μέχρι τώρα τουλάχιστον. Γιατί σε λίγους μήνες στην Μεγάλη Βρετανία θα ξεκινήσει να λειτουργεί ένας νέος τρόπος πρόσβασης στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, που μάλλον θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. 

Ποιος θα είναι ο νέος τρόπος; Οι χρήστες που θα μπαίνουν σε κάποιο ποpνογραφικό site θα πρέπει να πιστοποιούν την ηλικία τους. Θα πρέπει δηλαδή να αποδείξουν ότι είναι ενήλικοι.

Όχι όπως γινόταν μέχρι τώρα, που εμφανιζόταν ένα μήνυμα που σε ρωτούσε αν είσαι πάνω από 18 και μπορούσες να πατήσεις «ναι» και να ξεμπερδέψεις. Σε λίγους μήνες θα πρέπει να στέλνεις το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου ώστε να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό. Η ιστοσελίδα θα διασταυρώνει τα στοιχεία σου και θα αποφασίζει αν θα σου επιτρέπει ή όχι να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Ο τρόπος αυτός μοιάζει με τον τρόπο χρησιμοποιούν οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες με λίγα λόγια.


Όποιο site δεν τηρεί αυτούς τους κανόνες, θα τιμωρείται με πρόστιμο 250.000 λιρών. Και απ’ ότι φαίνεται η Μεγάλη Βρετανία δεν θα είναι οι μόνη που θα το εφαρμόσει, αφού και άλλες χώρες έχουν εκφράσει την θέληση τους να ακολουθήσουν την νέα αυτή τακτική. Είναι αυτός ένας λόγος για επανάσταση;



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: