Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κρεμάνε τις κιθάρες τους οι Slayer

Με ένα μερικών δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube, οι Slayer ανακοίνωσαν ότι ρίχνουν αυλαία με μια αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν μέσα στο 2018.
Εκτός από τη σχετική ανακοίνωση το βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της μπάντας, πόστερ συναυλιών και στιγμές του συγκροτήματος από διαφορετικές περιόδους.

Αν και η ανακοίνωση ήρθε εντελώς ξαφνικά δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη στους fans της μπάντας, καθώς σε συνέντευξή του το 2016 ο μπασίστας και frontman των Slayer, Tom Araya, είχε προϊδεάσει τους οπαδούς τους: «Μετά από 35 χρόνια, ήρθε η ώρα να πάρω σύνταξη. Είμαι ευγνώμων που συνεχίζουμε όλα αυτά τα 35 χρόνια, είναι πραγματικά πολύς καιρός και έτσι είναι για εμένα. Όταν ξεκινήσαμε, όλα ήταν υπέροχα, επειδή ήμασταν νέοι και νιώθαμε ανίκητοι. Και ήρθε κάποια μέρα που έκανα οικογένεια και μου ήταν πολύ δύσκολα όλα αυτά τα πέρα-δώθε» και συνέχισε προσθέτοντας: «ναι μου γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνουμε περιοδείες, 35 χρόνια είναι πολύς καιρός».

Μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τους σταθμούς και τις ημερομηνίες των Slayer, παρακολουθήστε την ανακοίνωση της μπάντας στο παρακάτω βίντεο



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: