Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Θέλεις να της κάνεις δώρο εσώρουχα; Η Pamela Anderson σου δίνει συμβουλές

Αν ανήκεις σε αυτούς που σκέφτονται να κάνουν δώρο στην σύντροφό τους εσώρουχα (και είναι πολλοί αυτοί που το σκέφτονται) τότε φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές ενός sex symbol.
H Pamela Anderson, μπορεί να είναι πλέον 50 ετών, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει τον τίτλο "εκρηκτική ξανθιά" που έχει κερδίσει από την εποχή που τρέλαινε κόσμο ως CJ Parker στο Baywatch.

Μάλιστα η Pamela μολονότι διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, φέτος πόζαρε για τη νέα καμπάνια γνωστού βρετανικού brand εσωρούχων που την έχει χρίσει μούσα του.

Και στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία εσωρούχων Coco De Mer, η Pamela φρόντισε να δώσει συμβουλές σε άνδρες που θέλουν να αγοράσουν εσώρουχα ως γιορτινό δώρο προς μια γυναίκα. 

Ιδού οι συμβουλές της Pamela... διότι ως γνωστόν η παλιά ξέρει!

"Σκέψου πέρα από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για κάτι που δεν φορά κάθε μέρα αλλά σε ειδικές περιστάσεις. Μεταξένια négligees ή babydolls, κάτι τέλος πάντων που δεν πρόκειται να αγοράσει μόνη της, για τον εαυτό της.

 Από την εμπειρία μου, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικά σέξι, οπότε μη βάλεις όρια ή περιορισμούς. 

Φρόντισε μόνο το κομμάτι που θα επιλέξεις να συνδυάζει τον ερωτισμό και την άνεση. Καμιά δεν θέλει να φορέσει κάτι που είναι τόσο λεπτό όσο το οδοντικό νήμα. 

Για κερασάκι στην τούρτα, μην ξεχάσεις ένα χειρόγραφο μήνυμα μαζί με τα εσώρουχα» τονίζει η Pamela, που ότι και να πούμε, πέντε-δέκα πραγματάκια παραπάνω θα ξέρει."



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: