Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αυτή είναι η ιδανική ώρα για να ταξιδέψεις με αεροπλάνο

Για να αποφύγεις τις καθυστερήσεις πτήσεων, η ιδανική ώρα να ταξιδέψεις με αεροπλάνο είναι...
...πριν από τις 8 το πρωί. Μπορεί να χάσεις μερικές ώρες από τον ύπνο σου αλλά θα ταλαιπωρηθείς λιγότερο, σύμφωνα με αμερικανικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο site Fivethirtyeight.com

Ο λόγος που οι πρωινές πτήσεις είναι πιο συνεπείς; Νωρίς το πρωί υπάρχει μικρότερος συνωστισμός στα αεροδρόμια, καθώς όλες οι προηγούμενες πτήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Αλλά στη διάρκεια της ημέρας η κινητικότητα σταδιακά αυξάνεται, μαζί με αυτήν και η πιθανότητα καθυστερήσεων στις αναχωρήσεις αλλά και τις αφίξεις, για να κορυφωθεί η τελευταία γύρω στις 6 το απόγευμα.

Αν μάλιστα φοβάσαι τα ταξίδια με αεροπλάνο, έχεις έναν παραπάνω λόγο να ταξιδέψεις νωρίς το πρωί: περισσότερες ισχυρές καταιγίδες, που μπορεί να προκαλέσουν αναταράξεις, συμβαίνουν το απόγευμα παρά το πρωί σύμφωνα με το αμερικανικό εργαστήριο National Severe Storms Laboratory.

Last but not least, πολλές αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν σε χαμηλότερες τιμές τα εισιτήρια των πολύ πρωινών πτήσεων, ποντάροντας στο γεγονός ότι λιγότεροι ταξιδιώτες θα αποφασίσουν να βάλουν ξυπνητήρι στις 3 το πρωί για να βρίσκονται εγκαίρως στο αεροδρόμιο.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: