Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-1

Μολονότι προηγήθηκε στα Πηγάδια ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό», που θα συνιστούσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και είναι στο +5 από την διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που οι Ακρίτες βρίσκονται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας.

Ο Αλτμάν έδωσε το προβάδισμα στο «τριφύλλι» στο 18ο λεπτό, με τον Γέντρισεκ να ισοφαρίζει στο 78'. διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Βλαχοδήμο να εξουδετερώνει το διαγώνιο σουτ του Λουσέρο.

Ο Παναθηναϊκός «προειδοποίησε» στο 13΄ με την κεφαλιά του νεαρού Πίσπα (πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος) που μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς, και στο 18΄ ο Αλτμαν με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.

Η Ξάνθη έμοιαζε να βρίσκεται σε... τρικυμία και το «τριφύλλι» πλησίασε και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 20΄ η κοντινή κεφαλιά του Αυλωνίτη κατέληξε στην αγκαλιά του Ζίβκοβιτς, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα βγήκε από την εστία του και έσωσε με το πόδι το πλασέ του Αλτμαν, ενώ στο 25΄ είπε «όχι» και στο σουτ του Πίσπα.

Αν και στη συνέχεια «έριξε» τους ρυθμούς του, ο Παναθηναϊκός κράτησε άνετα το προβάδισμα ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος η Ξάνθη μπήκε σαφώς πιο ορεξάτη και απείλησε με τον Γέντρισεκ στο 50΄, για να χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 60΄ με τον Λουσέρο, που αστόχησε από κοντά.

Τελικά, οι «ακρίτες» έφτασαν στην ισοφάριση στο 79΄, με τον νεοεισελθόντα Φασίδη να κάνει ωραία σέντρα από τα δεξιά και τον Γέντρισεκ να πιάνει την κεφαλιά και να πετυχαίνει το έκτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα τελευταία λεπτά ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Χίλιεμαρκ, αλλά ο Σουηδός σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, καθώς στο 90΄ αστόχησε σε κοντινή προβολή και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς.

Κίτρινες: Λουσέρο, Μεχία - Αλτμαν, Κουρμπέλης, Χουλτ, Τζανδάρης, Κουλιμπαλί

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Φλίσκας, Μελιόπουλος (46΄ Σιλά), Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ (90΄+ Κάστρο), Κίκε (70΄ Φασίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Αλτμαν (90΄ Κουντουριώτης), Αυλωνίτης, Λουντ (82΄ Χίλιεμαρκ), Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Πίσπας (78΄ Δώνης), Κουλιμπαλί


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: