Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Υποψήφια παρά τις καταγγελίες κατά Γουάινστιν

Η ηθοποιός, Τζέσικα Τζάστεϊν αποκάλυψε ότι "εξεπλάγην" με την υποψηφιότητά της για Χρυσή Σφαίρα, επειδή φοβόταν ότι η ειλικρινής της άποψη όσον αφορά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση κατά του Χάρβεϊ Γουάινστιν θα κατέστρεφε την καριέρα της.
Η Τζάστεϊν σε δηλώσεις της στους New York Times αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Molly's Game" και για το πώς την συγκλόνισε.

"Για να είμαι ειλικρινής, είμαι κυρίως έκπληκτη για την υποψηφιότητά μου" δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός.

"Ως ηθοποιός, έχω πολύ φόβο, νομίζω ότι αν πω αυτό που σκέφτομαι ή κάτι που φαίνεται πως αποκλίνει από τον κανόνα ως γυναίκα, μήπως θα εξαφανιστώ από τη βιομηχανία;" υπογράμμισε.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι "ξεκίνησε αμέσως το tweeting" μετά το άρθρο των New York Times με τις λεπτομερείς καταγγελίες εναντίον του Γουάινστιν.

"Έχω μια ομάδα φίλων στο WhatsApp, και ανέφερα: Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένη καταστρέφω την καριέρα μου αυτή τη στιγμή. Αναρωτιέμαι αν οι άνθρωποι θα με βλέπουν ακόμα ως ηθοποιό και θέλω να εργάζομαι χωρίς να γνωρίζουν ότι έχω αυτές τις απόψεις" είπε.

"Με τον τρόπο που κάνουν μόνον οι καλές φίλες, με βοήθησαν να εξαλείψω τον φόβο και να καταλάβω ότι ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε κάτι που δεν είναι σωστό, είναι να το αλλάξουμε, να μην το αγνοήσουμε. Και αντί να λέμε ότι είναι ένα θέμα που αφορά τη βιομηχανία, πρέπει να λέμε ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Πρόκειται για ένα κοινωνικό ζήτημα" τόνισε.

Η Τζάστεϊν υπήρξε μια από τις δυνατές φωνές του Χόλιγουντ όσον αφορά τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που μαστίζουν τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Η ηθοποιός στο Twitter στις 9 Οκτωβρίου ανέφερε ότι "είχε προειδοποιηθεί" για τον Γουάινστιν "από την αρχή".

"Οι ιστορίες ήταν παντού. Αν το αρνιόταν κανείς, αυτό σήμαινε ότι δημιουργεί ένα περιβάλλον για να ξανασυμβούν" είχε γράψει στο μήνυμά της.

Αν και πολλοί την έχουν επαινέσει για τις ειλικρινείς της απόψεις, βρέθηκε αντιμέτωπη και με αντιδράσεις. Έχει αποκαλύψει στο "Graham Norton Show" ότι ένας συνάδελφος της, ηθοποιός της είπε να "ηρεμήσει" με τα tweets της στο σκάνδαλο Γουάινστιν, ανέφερε το περιοδικό People.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: