Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Μετά το πρώτο ραντεβού: Τα 5 SMS που πιθανόν… μας μπερδεύουν!

Ο κόσμος των μηνυμάτων είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και περίεργος. Με ένα μόνο μήνυμα μπορείτε να πετάξετε στα ουράνια ή να χάσετε τη γη κάτω απ τα πόδια σας.
Και χωρίς λόγο πολλές φορές. Είναι συνηθισμένο να παρερμηνεύουμε τα μηνύματα που μας στέλνει κάποιος, ειδικά αν αυτός ο κάποιος είναι το φλερτ μας μετά το πρώτο ραντεβού. 

Διαβάστε παρακάτω τι σημαίνει κάθε του μήνυμα και πώς να απαντήστε για να κερδίσετε έδαφος και να μην μπλέξετε σε κάτι που δεν θέλετε!


1. Σας έστειλε links…
Φανταστείτε ότι περνάτε το μισό σας ραντεβού αναλύοντας στο φλερτ σας τις αγαπημένες σας ταινίες με πάθος. Μετά το ραντεβού, γυρνάτε σπίτι και βλέπετε ότι σας έχει στείλει διάφορα βιντεάκια και άρθρα που βρήκε στο ίντερνετ σχετικά με τις ταινίες που λέγατε. Τέλειο;
Για να μην μπερδευτείτε: Όταν συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί παρά να σημαίνει κάτι καλό, αφού φαίνεται ότι εκείνος με τον οποίο ήσαστε μαζί, βρήκε τον τέλειο σύνδεσμο να τραβήξει την προσοχή σας. Είναι ένας τρόπος να καταλάβετε ότι σας σκέφτεται και ακούει με προσοχή ό,τι του λέτε. Εννοείται ότι πρέπει να του απαντήσετε σχολιάζοντας τα όσα σας έστειλε κι έτσι να ανοίξετε μια κουβέντα που θα σας φέρει πιο κοντά.

2. Τα Emoticons…
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει μια φατσούλα που σου κλείνει το μάτι! Και μπορεί είτε να σημαίνει κάτι καλό είτε κάτι κακό.
Για να μην μπερδευτείτε : Ένα τέτοιο emoticon στο πρώτο μήνυμα μετά το πρώτο ραντεβού μπορεί να σημαίνει ότι το πρόσωπο που σας το έστειλε σας «φλερτάρει», εάν βέβαια βγήκατε με κάποιον προσγειωμένο και cool τύπο. Αλλά, εάν βγήκατε με κάποιον που προσπάθησε να σας προσεγγίσει ερωτικά στο πρώτο ραντεβού παραπάνω απ’ όσο θα θέλατε, ένα τέτοιο μήνυμα μπορεί να είναι ένας καλός λόγος για να απομακρυνθείτε το συντομότερο!
Τι να κάνετε: Επειδή δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε μια πονηρή φατσούλα που δεν ακολουθείται από κάποιο άλλο μήνυμα, το καλύτερο είναι να είστε ουδέτερη. Απαντήστε με κάτι ελαφρώς παιχνιδιάρικο, και συνοδεύστε το με μια φατσούλα πιο αθώα. Κρατήστε το μυστήριο που ξεκίνησε και αφήστε τον να σας κυνηγήσει!

3. Το γνωστό… «Κοιμάσαι;»
Μεταξύ μας τώρα, είστε μεγάλο κορίτσι και ξέρετε ότι το μήνυμα «κοιμάσαι;» δεν είναι και πολύ καλό σημάδι.
Για να μην μπερδευτείτε: Εάν μετά το πρώτο ραντεβού σας στείλει για να δει αν είστε ξύπνια, ξεχάστε το όνειρο μιας σταθερής σχέσης. Το πιο πιθανό είναι να ψάχνει για μια απλή σεξουαλική σχέση, και δεν θέλει κάτι παραπάνω.
Τι να κάνετε: Είναι στο χέρι σας να του απαντήσετε ανάλογα με τις ορέξεις σας!

4. «Χάρηκα που σε γνώρισα»
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ερμηνεύσεις αυτό το μήνυμα. Το πιο σημαντικό στοιχείο ενός τέτοιου μηνύματος λοιπόν είναι τα σημεία στίξης.
Για να μην μπερδευτείτε: Εάν ακολουθεί τελεία, μπορεί ο άλλος να θέλει να δει την αντίδρασή σας, ή απλά μπορεί να μην ενθουσιάστηκε με το ραντεβού σας και είναι απλώς ευγενικός. Εάν έχει βάλει θαυμαστικό, είστε σε καλό δρόμο. Σημαίνει ότι περάσατε πολύ καλά και θέλει να σας ξαναδεί. Εάν δεν έχει βάλει τίποτα μετά από την πρόταση, σημαίνει ότι περιμένει από εσάς να του δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε.
Τι να κάνετε: Η καλύτερη απάντηση στο «χάρηκα που σε γνώρισα» είναι το «Κι εγώ», με ένα αθώο emoji. Έτσι, και τον ενθαρρύνετε και του δίνετε πάσα για το επόμενο βήμα.

5. Σας έστειλε, έστω κι ένα μικρό κείμενο
Το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσατε να πάρετε μετά από το πρώτο ραντεβού! Αρκεί να μην ένα κείμενο που λέει ότι ίσως… δεν πρέπει να ξαναβρεθείτε. Αλλιώς, εδώ δεν υπάρχει τίποτα που να παρεξηγήσετε ή να μην καταλάβατε. Βάλτε πλώρη…
Επιμέλεια: Σοφία Κροκιδά

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: