Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0

Μία άκρως εμφατική νίκη με σκορ 4-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποζημίωσε το κοινό του που βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα σε ματς πρωταθλήματος - λόγω της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς - και φώναξε «παρών» στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Πέλκας που σκόραρε στο 8’ και το 51’ δύο εντυπωσιακά γκολ, ενώ το 3-0 σημείωσε ο Κολούρης με πέναλτι στο 68’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77’ ο Πρίγιοβιτς. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Ινσούα (Παναθηναϊκός, 66’) και ο Μακ (ΠΑΟΚ, 79’)


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0 (Novasports 1)

Γκολ: 8', 51' Πέλκας, 68' πεν. Κουλούρης, 77' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Πέλκας, Μάτος - Ινσούα, Διούδης, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης

Κόκκινες κάρτες: 66' Ινσούα (Παναθηναϊκός), 79' Μακ (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας (58' Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (82' Κάμπος), Μακ, Κουλούρης (73' Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ινσούα, Γιόχανσον (46' Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85' Δώνης), Άλτμαν (69' Χουλτ).





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: