Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο George Clooney μοίρασε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια!

Μήπως έχουμε λάθος φίλους;
Είναι και όμορφος και καλός ηθοποιός και πάνω απ' όλα, ωραίος τύπος. Αυτό αποδεικνύει και η τελέυταία του πράξη. 

O George Clooney εκτός από τις επιτυχίες του στον κινηματογράφο, είχε «τυχαία» φτιάξει και ένα αποστακτήριο τεκίλας.

Αυτή η «τυχαία» επιχείρηση πουλήθηκε πρόσφατα έναντι 632 εκατ. ευρώ και όπως μας είπε ο φίλος του Rande Gerber, αλλά και βασικός συνέταιρός του στην τεκίλα Casamigos, ο George χάρισε στους 14 στενότερους φίλους του 1 εκατ. δολάρια στον καθένα! Και για να είναι το ποσό στρογγυλό, πλήρωσε κι άλλες 300.000 δολάρια φόρο ανά άτομο ώστε να είναι πράγματι 1 εκατομμύριο το δώρο του.


Όπως είπε ο Gerber σε εκπομπή («Headliners») του δικτύου MSNBC TV: «Ο George αρχίζει να λέει: "Ακούστε, θέλω να ξέρετε τι σημαίνατε για μένα και τι σημαίνετε για μένα στη ζωή μου. 

Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας.

 Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου που σας έχω και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς.

 Είναι λοιπόν πραγματικά σημαντικό για μένα ότι όσο είμαστε όλοι εδώ μαζί, να δώσω κάτι πίσω. Θέλω λοιπόν όλοι να ανοίξετε τις βαλίτσες σας"».

Ο Gerber συνεχίζει: «Όλοι μας, και οι 14, πήραμε 1 εκατ. δολάρια. Ο καθένας μας. Είμασταν σοκαρισμένοι. Τύπου "τι είναι αυτό;". Και μας λέει "ξέρω ότι όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολους καιρούς και κάποιοι από σας συνεχίζετε να περνάτε. Δεν πρέπει να ανησυχείτε πια για τα παιδιά σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε, ξέρετε, για το σχολείο, δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα δάνειά σας"».

Θεούλης!





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: